Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Галина

Технолог харчової промисловості (переробка риби та морепродуктів)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 06.2022 по нині (1 рік 10 місяців)
ТОВ «Глобал Фудс Дистрибюшн», м.Київ, Київ (Харчова промисловість)

Контроль за виробничими процесами. Розробка та впровждення принципів та вимог НАССР на виробництві, розробка та затвердження ТУ та ТІ на продукцію, створення техкарт тощо.

Технолог, зав. виробництва

з 08.2020 по 02.2022 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "Норд Ост Делікатес",, Ужгород (Харчова промисловість)

Контроль та впровадження процесов виробництва
- переробка риби(весь спектр океанічної, річкової, делікатесної- осетрові, лососеві, тунцеві), солена, копчена, пресерви, салати з морських трав;
- квашення овочів (капуста, огірки, помідори).

Технолог

з 04.2019 по 04.2020 (1 рік)
ТОВ "Атлантик Юмма", Київ (Харчова промисловість)

Контроль виробництва охолодженої продукції, реалізація охолодженої риби та продукції.
Розробка ТУ та ТІ на продукцію з риби та ікри, контроль виробництва.
Розробка та впровадження принціпіх ХАССР на виробництві.

Технолог- зав. виробництва

з 10.2016 по 10.2018 (2 роки)
ТОВ «Лідер Групп +», Харків (Харчова промисловість)

Переробка риби та морепродуктів ( пресерви, риба солена, копчена, в’ялена, мідії, кальмари тощо , виробництво салатів з морських трав (ламінарія, вакаме)

Технолог

з 01.2016 по 12.2016 (11 місяців)
ТОВ «Дары моря», Київ (Харчова промисловість)

Виробництво салатів з моськой капусти ( ТМ «Гурману по карману»), салати з овочів та мариновані овочі, виробництво рибной продукціїї - солена, пресерви.

Технолог

з 10.2014 по 10.2015 (1 рік)
"Белвнешрибторг", а.м. Новоселье Мінської обл, Інші країни (Харчова промисловість)

Запуск рибного виробництва з нуля – від будівництва цеху до випуску готової продукції.

- планування ділянок виробництва
- добірка та розташування обладнання
- розробка асортименту
- розробка технологічних журналів
- розробка виробничих журналів із витрат сировини
- розрахунок витрат та обчислення собівартості продукції

Виконувала обов'язки начальника виробництва:
- планувала щоденне завантаження цеху та випуску готового продукту;
- організовувала роботу цеху згідно з виробничим завданням.

Главний технолог

з 11.2013 по 10.2014 (11 місяців)
ТОВ «ФОЗЗИ-ГРУПП», виробництво «Огні Гестії» Житомир, Житомир (Харчова промисловість)

Контроль усіх ділянок виробництва ( приймання сировини, розробка, посол, копчення, виробництво пресервів, робота з делікатесною рибою).
Контроль за дотриманням законодавства у сфері пакування та маркування продукції.
Розробка нормативної документації (ТУ, ТІ, норми витрат, розробка калькуляцій, техкарт, сировинної собівартості тощо).

Технолог направлення риба

з 01.2012 по 01.2013 (1 рік)
ТОВ «Эко- маркет», Київ (Роздрібна торгівля)

Контроль за роботою рибних відділів у мережі магазинів «Еко»:
- приймання сировини
- відкриття нових майданчиків по Україні
- контроль роботи рибних відділів магазинів
- навчання персоналу обробці риби та викладки на охолодженому столі.

Технолог

з 01.2011 по 01.2012 (1 рік)
ТОВ «Плеяди» м. Боярка, Боярка (Харчова промисловість)

Розробка нормативної документації (ТУ, ТІ, норми витрат, розробка калькуляцій, техкарт, сировинної собівартості тощо).
Контроль ділянок:
- прийому сировини
- розроблення риби
- посол риби
- копчення риби
- переробки морепродуктів
- рибоовочевих салатів у майонезі та олії
- виробництва прсервів
- салатів з морепродуктів та морської капусти

Заступник начальника управління - начальник відділу, головний спеціаліст

з 12.2002 по 12.2009 (7 років)
Мінекономіки, Київ (Державні організації)

Законодавче регулювання сталого розвитку України, природо користування та регіонального розвитку.

Технолог

з 01.2002 по 12.2002 (11 місяців)
ТОВ «Плеяди», Боярка (Харчова промисловість)

Розробка нормативної документації (ТУ, ТІ, норми витрат, розробка калькуляцій, техкарт, сировинної собівартості тощо).

Головний спеціаліст, зам. начальника управління - начальник відділу

з 01.1998 по 01.2002 (4 роки)
Державний комітет (департамент) рибного господарства, Київ (Державні організації)

Законодавче регулювання розвитку рибної галузі.

Головний технолог

з 01.1995 по 01.1998 (3 роки)
Виробниче державно-кооперативне об'єднання «Укррибгосп», Київ (Державні організації)

Контроль виробництва на державних підприємствах, переробки риби, внутрішніх водойм.

Освіта

Киевский национальный экономический университет

Гос. Управление. Административный менеджмент. Магистр., Киев
Вища, з 1996 по 1998 (1 рік 10 місяців)

Дальрыбвтуз

Технологический. Технолог по переработке рыбы., Владивосток
Вища, з 1986 по 1991 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Аудитор HACCP

БелГИИС 2015

Проверка соответствия знаний по охране труда, профессии инженер-технолог.

2015

Використання ПЄОМ в організації і управлінні виробництвом

Інститут підвищення кваліфікації перепідготовки керівних працівників і спеціалістів харчової і переробної промисловості 1997

Безпека та якість харчової продукції. Зміни законодавства України.

Державне Підприємство "Всеукраїнський державний науково-виробничий центр стандартизації, методології, метрології 2016

Знання і навички

MS Excel MS Office OpenOffice Skype MS Word Пользователь Internet Email Почтовый клиент

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: