Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 квітня 2023 PRO

Валерій

Директор, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
67 років
Місто проживання:
Біляївка
Готовий працювати:
Біла Церква, Біляївка, Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіцер штабу

з 02.2022 по 06.2022 (4 місяці)
ЗСУ, Миколаїв (Охорона, безпека, оборона)

Участь в бойових діях

Доброволець, Офіцер бойового управління

з 07.2014 по 09.2015 (1 рік 2 місяці)
11-й Батальйон територіальної оборони, ЗСУ, Київ (Східна війна проти російської окупації)

Пройшов з батальйоном - Карачун, Дебальцеве, Фащевка, Опитне, Шахта Бутівська

Керівник українського сектору підприємства

з 06.2012 по 12.2013 (1 рік 6 місяців)
ТОВ "ІСТ", м. Курськ, Біла Церква (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Діяльність по організації постачань продукції українських підприємств в Росію через торги на російських ЭТП (Електронних торгових майданчиках - «в2в», «fabrikant.ru», «АКД» і інших) - виступаючи формально представником компанії ТОВ «ИСТ», м. Курськ, РФ. Щодня отримував і обробляв до декількох сотень запитів по потребах в самій різній продукції.

Комерційний директор

з 10.2010 по 07.2012 (1 рік 9 місяців)
ТОВ «Білоцерківський механічний завод», Біла Церква (Виробництво, металообробка)

Був розпочатий новий рівень комерційної діяльності по організації постачань продукції заводу і підприємств України на адресу російських споживачів по принципово нових технологіях - через торги на російські Електронні торгові майданчикі (відповідно до вимог нового російського законодавства). На жаль, роботу на заводі до кінця 2012-го року довелося припинити - унаслідок прийняття власниками заводу рішення по його розпродажу.

Директор, засновник

з 06.2007 по 06.2010 (3 роки)
ПП «Елкарт», ПП «Елкарт-плюс», Одеса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Створив новий для України вид діяльності - електромобілі. Заснував ПП «Елкарт» - підприємство по постачаннях з Китаю транспортних засобів з електроприводом, продажу їх в Україні і супутнім послугам. На той час справа була настільки новою, що довелося з нуля створювати і затверджувати митні коди по товару, що імпортувався, вирішувати питання сертифікації, державної реєстрації транспорту і ще десятки питань. До кризи 2008-го року діяльність успішно розвивалася - до середини року були налагоджені регулярні постачання і продажі електромобілів, розпочаті були переговори з організації крупновузлової зборки електромобілів в Україні.
Розвиток теми – організація крупновузлової зборки електротранспорту на базі Білоцерківського механічного заводу (м. Біла Церква). Створив і затвердив відповідний бізнес-план, зібрав команду ентузіастів справи і виконавців по напрямах, визначив етапи роботи, потреби в ресурсах, провів переговори з первинними виробниками і так далі - взагалі, провів повний комплекс підготовчої роботи. Створив групу «Український електромобіль» (UE - Car Group)« - http://www.elcart.tora.ru . Звільнили територію в цехах, почали завезення устаткування.

Директор, засновник

з 05.2000 по 06.2007 (7 років 1 місяць)
ТОВ «АЦДС», ТОВ «РОЛЛТРАНС», ПП «РОЛЛТРАНС-ПЛЮС», Одеса (Міжнародний експедитор, організація перевезень)

Міжнародні перевезення. Займався організацією і розвитком в області транспортно-експедиторської діяльності. Послідовно створював і керував підприємствами - ТОВ «АЦДС» («Автоперевезення - Центральна Диспетчерська служба»), ТОВ «Роллтранс», ЧП «Роллтранс-плюс». Основна діяльність - міжнародні автомобільні перевезення, перевезення змішані (зі зміною виду транспорту - в портах, на ж/д станціях), міжнародні перевезення збірних вантажів (від декількох замовників). До 2006-2007-м рокам у фірмі працювало 16-18 менеджерів-експедиторів, розміщених в одному оперативному залі. Підприємство навіть мало можливість диктувати свої умови і ціни для ринку перевезень по деяких європейських напрямах. Більше ніж 60% клієнтів фірми були зарубіжні замовники - Європа, країни Закавказзя, СНД. Вимушений був організувати усередині підприємства школу по підготовці міжнародних експедиторів (ніхто не учить цьому і досі). Був членом Одеської обласної організації працедавців, членом АМЭУ (Асоціації міжнародних експедиторів України). Вступив в члени Південноукраїнської Асоціації ветеранів спецслужб України. Витримав неодноразові «наїзди» з боку держорганів (чому довелося створювати нові структури). У 2007-му році як результат такої протидії подібного наїзду з боку податкової стало притягнення до кримінальної відповідальності за здирство кількох інспекторів (справа доведена до суду і вироків). Проте, саму бізнес-діяльність довелося згорнути.

Директор, Управляючій, Заступник директора

з 12.1989 по 01.2000 (10 років 1 місяць)
АО "Сімплєкс", АКБ "Крим-банк", ПП "Експрес", Кооператив "Екологія", Судак (Банківське діло, Будівництво, Торгівля та інш)

Після звільнення з служби мешкав у Криму (м. Судак) і займався у сфері приватного бізнеса і фінансів. А саме:
•заступник Голови кооперативу «Екологія»;
•заснував і керував одним з перших в СРСР приватних підприємств - ПП «Експрес",
•створив і керував незалежним підрозділом банку - АКБ «Крим-банк»,
•керував підприємством ТОВ «Сімплєкс» (курортний сервіс).
Став членом Ради Союзу підприємців Криму, позаштатним економічним радником Ради Міністрів Криму, членом Ради профспілки робітників недержавних підприємств і так далі.
Останні роки роботи в Криму займався професійною політичною діяльністю, будучи помічником депутата ВР Криму Дейча Б.Д. (у подальшому спікер кримського парламенту).

Майор, Начальник штабу

з 06.1978 по 10.1989 (11 років 4 місяці)
Збройні Сили СРСР, Кишинів, Чита (Державні організації)

Проходив службу в Збройних силах (Забайкалля, Молдова). Після 11 років служби - у жовтні 1989 р. - звільнився в званні «майор» і з посади начальника штабу зенітно-ракетного дивізіону.

Освіта

Одеський політехнічний інститут

Радіотехнічний, Радіоінженер, Одеса
Вища, з 1973 по 1978 (4 роки 10 місяців)

Базова освіта після якої був призваний до служби у Збройних Силах СРСР

Додаткова освіта та сертифікати

Падко, США, недержавне утримання багатоквартирно житла

1996, 1 місяць

Банківське діло в США, курс

1994, 1 місяць

Знання і навички

Windows Програмування Водій категорії В. Зможу провести ремонт авто.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Топ-менеджер високої кваліфікації. Початок «з нуля» і розкручування справи, витягування з фінансової прірви і реанімація справи, збільшення ефективності справи в рази. Бізнес, громадська і політична діяльність. Робота на кінцевий результат.

Знаю і вмію дуже багато:
- Дуже великий досвід і знання в галузі зовнішньоекономічної діяльності, митне законодавство та митна практика, робота з офшорами, іноземними банками, SWIFT;
- Теорія і практика міжнародних перевезень. Створив школу, створив методику і навчив організації міжнародних перевезень більше сотні менеджерів-експедиторів (в тому числі і по заявках Фонду зайнятості);
- Комп'ютери - професійний рівень по експлуатації та ремонту - від установки Windows для створення і підтримки комп'ютерних мереж, прикладне програмування, створення і підтримка сайтів.
Є ряд сертифікатів проходження бізнес-навчання (в тому числі в галузі банківської справи, недержавного комунального обслуговування).
За вдачею - трудоголік, тягловий кінь. Здоровий фізично, невимогливий до побуту.
Маю великий досвід спілкування з представниками контрольних і правоохоронних органів.
Мови: російська та українська вільно, англійська - «просунутий» (особливо ділове мовлення).
Одружений. Діти виросли і живуть окремо своїми сім'ями. Маю статус учасника бойових дій.
Маю водійські права категорії В, приватне легкове авто.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати