Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 вересня 2022

Владимир

Операционный директор, руководитель

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

MMU Business School, Scotland

MBA general management, Київ
Вища, з 2014 по 2016 (2 роки)

MBA general management

Черкаський державний технологічний університет

Финансово - экономического факультета, Черкаси
Вища, з 2002 по 2008 (5 років 8 місяців)

Перша міська гімназія

Черкаси
Середня, з 1987 по 1997 (9 років 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

недельный семинар-тренинг по проблемам местного экономического развития (Фонд развития местной демократии (FRDL)

2002 рік

Знання і навички

MS Office Windows Робота з оргтехнікою Google Docs Adobe Google ABBYY

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Рекомендації

  • Леся Мироновна Ильина

    Леся Мироновна Ильина

    Зам. управляющего, Киевского филиала ПАО «Укринбанк»

    Контактні дані приховані
  • Оксана Николаевна Тихолаз

    Оксана Николаевна Тихолаз

    Региональный директор Бизнеса персонального обслуживания индивидуальных клиентов, ПриватБанка

    Контактні дані приховані
  • Дмитрий Валентинович Жорник

    Дмитрий Валентинович Жорник

    Заместитель председателя правления, страховой компании "Финист"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Досвід роботи:
грудень 2015 - травень 2018 року - комерційний директор «Біоферм» (продаж товарів для тваринництва і птахівництва, а також ЗЗР, обов'язки: проведення переговорів з ключовими клієнтами, контроль роботи і постановка планів відділу продажів, контроль і постановка задач відділу маркетингу)
Травень 2009 – жовтень 2015 – начальник відділення ПАТ «АКБ «Капітал-банк» (залучення депозитів фізичних та юридичних осіб, кредити фізичним особам, відкриття та обслуговування пенсійних рахунків, залучення та обслуговування рахунків фізичних та юридичних осіб) за перші півроку роботи в банку досягнуто беззбитковість відділення згідно фінансовому результату, залучено великий депозитний та кредитний портфелі, впроваджений принцип роботи індивідуального підходу та персонального менеджера кожного клієнта.

Серпень 2007 – березень 2009 - керівник центру персонального обслуговування індивідуальних клієнтів (VIP) ПриватБанку (відкриття та обслуговування рахунків фізичних та юридичних осіб, залучення депозитів, роботи з картковими продуктами, кредити фізичним особам, активний продаж банківських продуктів). Відкриття та розвиток відділення з «0».
2005 – 2007– територіальний менеджер приватного підприємства “ЧП Фролов”
2004 – 2005 – торгівельний представник приватного підприємства “ЧП Фролов” ( оптова торгівля )
2003 – 2004 – керівник відділу страхування фізичних осіб страхової компанії “Фініст”
2001 – 2003 – приватний підприємець
Жовтень 2000 – лютий 2001 р. — заступник керівника відділу маркетингу “Філії Черкаське Центральне відділення Промінвестбанку” .
2000 – теперішній час - голова Черкаської обласної молодіжної організації “Молодь за національно-економічний розвиток України”
Лютий 2000 – серпень 2002 р. — Перший заступник голови Черкаського міського комітету молодіжних організацій. Мета діяльності: Консолідація та координація діяльності молодіжних організацій міста, залучення широкої молодіжної аудиторії до вирішення міських проблем.
Жовтень 1999 – січень 2000 р. — Співголова молодіжної гілки міського громадського об’єднання “Мій дім — Черкаси”. Діяльність, спрямована на об’єднання зусиль молоді міста по утвердженню і розвитку демократичних засад місцевого самоврядування.
В період з марта по серпень 1999р. нами створені та вийшли в ефір 107,5 РМ "Вот Так Радіо" шістнадцять 90-хвилинних радіопередач. За цей період програма стала найпопулярнішою радіопередачею у місті. Міжнародний фестиваль сучасної молодіжної культури:
5 червня 1999р. до Міжнародного дня захисту дітей ми провели Міжнародний фестиваль сучасної молодіжної культури.

Отриманні знання :•економічні дисципліни: економіка підприємства, міжнародна економіка, менеджмент, стратегічне управління підприємством, планування діяльності підприємств (основні);
•фінансові дисципліни: бухгалтерський облік, бухгалтерський облік зовнішньоекономічної діяльності, фінансовий менеджмент, аудит, основи банківської справи (основні);
•правові дисципліни: основи права, основи конституційного права, фінансове право, господарське право.

Інші навички: вміння швидко і ефективно вирішувати поставлені задачі, досягати якісних результатів в роботі, проводити переговори та презентації; досвід організації та ведення діловодства, знання ділового етикету.

Цілеспрямований, відповідальний, ініціативний, комунікабельний, маю аналітичні, організаторські та управлінські здібності, готовий працювати у активному режимі, ефективно працюю як самостійно, так і в команді, здібний до швидкого опанування нових сфер діяльності та нових технологій.

Додаткова інформація:Права водія: категорія “В”. Наявність власного автомобіля (Hyundai). Добрі взаємовідносини з контролюючими органами та органами влади, знання ринку реклами та нерухомості

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: