Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 березня 2024 PRO

Інна

Керівник харчового виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник харчового виробництва, зав. виробництвом, технолог

з 01.1996 по нині (28 років 3 місяці)
Підприємства харчової галузі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

•Вища профільна освіта (экономіка торгівлі та харчових підприємств)
•Досвід роботи більше 20 років на різних посадах в харчовій промисловості (ресторани, фабрики-кухні, івент компаніі, виробництво напівфабрикатів і т.і.)
•Досвід планування та запуску нових виробництв
•Формування структури асортименту, наповнення асортиментної матриці
•Знання нормативних документів НАССР, наявність сертифікатів про навчання ДСТУ ISO 22000;
•Впевнений користувач ПК, знання 1С, та інших облікових програм
•Розробка виробничої стратегії, вдосконалення технологій
•Аналіз комерційних та операційних показників виробництв, забезпечення виконання фінансових показників
•Досвід керування персоналом та налагодження процесів виробництва
•Комунікабельність, орієнтація на результат, вміння працювати в команді, дотримання високих стандартів якості
•Детальніше про себе – на вимогу работодавця

Освіта

ХНАНГ

Экономіка торгівлі та харчових підприємств, Харків
Вища, з 1991 по 1996 (5 років)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: