Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 30 жовтня 2016

Юлія

Помічник фінансиста, спеціаліст фінансового відділу, провідний фахівець, 6 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

спеціаліст по кредитуванню

з 09.2016 по нині (7 років 7 місяців)
Кредитна установа "Кредит Комерц" проект "Море Грошей", Київ (послуги)

Зберігати взаємовигідні відносини з нашими клієнтами, організовуючи партнерські стосунки на принципах стабільності, тривалості, надійності, компетентності та дотримання ділової етики, забезпечуючи ці стосунки інноваційними прагненнями та вольовими зусиллями персоналу, керівництва та власників компанії, досягаючи гармонії у стосунках між ними.
Консультування клієнтів та надання послуг.

Освіта

Національний університет харчових технологій

«Фінанси, банківська справа та страхування», Київ
Вища, з 2012 по 2018 (5 років 5 місяців)

Фахівці даної спеціальності підготовлені для фінансової, організаційно-управлінської, аналітичної, науково-дослідної роботи у сфері державних фінансів, в установах Національного банку України, комерційних банках, фіскальних органах, органах Міністерства фінансів України, на рівні підприємств і об'єднань різних галузей господарства, незалежно від форм власності і організаційного формування, у страхових компаніях, інвестиційних фондах і компаніях, регіональних фінансових управліннях, у науково-дослідних установах тощо.

Знання і навички

MS Excel Побудова графіків Ведення звітності Створення презентацій Знання та володіння ПК Навички спілкування з клієнтами Володіння комп’ютерними програмними модулями

Знання мов

  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Я Мельник Юлія Олександрівна на даний момент продовжую навчання в НУХТ, в 2018 році отримаю диплом магістра. Є досвід роботи в сфері кредитування (2 місяця). Хочу знайти роботу по спеціальності, щоб розвиватися професійно, та працювати з задоволенням, не боюся складних задач, головне гарне ставлення. Дуже комунікабельна, стресостійка, відповідально ставлюся до заданих задач.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: