Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 червня 2019

Ольга

Главный бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

В.о. головного бухгалтера, знаходячись на посаді заступника гол. бухгалтера

з 03.2018 по 03.2019 (1 рік)
ДП "Підприємство ДКВС України № 18", Харків (Метало- та деревообробка, виробництво деталей, виробництво інших меблів)

Організація та ведення бухгалтерського та податкового обліку, керівництво штатом бухгалтерії (штат 7,5 од.), розробка посадових обов"язків працівників та організація їх роботи. Розробка та реалізація облікової політики підприємства. Підготовка та здача фінансової, податкової та статистичної звітності, підготовка та подача показників МЕРТУ. Активна участь у розробці фінансово-економічних показників та звітів про їх виконання (у межах своїх повноважень). Організація та ведення (у межах своїх повноважень) управлінського обліку. Організація та проведення планових та позапланових інвентаризацій майна, коштів та розрахунків (суцільних інвентаризацій). Безпосереднє ведення обліку на балансових рахунках № 36 "Розрахунки з покупцями та замовниками", № 37 "Розрахунки з різними дебіторами (окрім рах. 372), № 38 "Резерв сумнівних боргів", рахкнками 4 класу "Власний капітал та забезпечення зобов"язань, рахунках 6 класу "Поточні зобов"язання", рахунках 7 класу "Доходи і результати діяльності", рахунках 9 класу "Витрати діяльності".
Успішно запровадила у виробництво ПП 1с 8.3. УТП. (До цього підприємство користувалося ПП ПАРУС).

Головний бухгалтер

з 07.2017 по 03.2018 (8 місяців)
ТОВ "Монте-Плаза", Харків (Надання послуг у сфері обслуговування та експлуатації житлових будинків.)

Виконувала обов"язки головного бухгалтера та обов"язки головного економіста. Завершила перехід від ПП 1С 7 до ПП 1С 8.3 УТП. Тобто, успішно завершила впровадження 1с 8.3 УТП. Безпосередньо займалася організацією та веденням бухгалтерського, податкового та статистичного обліку. Приймала участь (у межах своїх повноважень) у веденні управлінського обліку. Вела облік на балансових рахунках 1, 2, 3 (частково: рах.: 30, 31,372, 377, 378), 4, 6, 7, 9 класів. Виконувала розрахунки планових та прогнозних показників, виконувала розрахунки тарифів вартості послуг, що надавалися (у т.ч. газопостачання та опалення, вартість гарячої води, електроенергії). Виконувала аналіз господарської діяльності підприємства. Разом з бухгалтером по розрахунках з покупцями та замовниками займалася реєстрацією ПН та РК. Займалася нормуванням та оплатою праці працівників.

Начальник планово-економічного відділу

з 03.2016 по 10.2016 (7 місяців)
Харківська державна зооветеринарна академія, Харків (Освіта, наука)

Організація роботи планово-економічного відділу. Організація та виконання аналітичної та планової роботи. За період роботи створено планово-економічний відділ, розроблено положення про відділ, розроблено посадові інструкції працівників відділу, розраховано кошториси доходів та витрат на окремі проекти на короткострокову переспективу.

Головний бухгалтер

з 08.2003 по 03.2016 (12 років 7 місяців)
ТОВ Харківський інститут бізнесу і менеджменту, Харків (Освіта, наука)

Знаходячись на посаді головного бухгалтера виконувала як обов"язки передбачені саме цією посадою, так і обов"язки фінансового директора. Запроваджено ПП ИС-ПРО та на його основі побудовано механізм планово-облікової роботи. Безпосередньо займалася організацією та веденням управлінського обліку. Розробка планових показників доходів та видатків підприємства, контроль за їх виконанням. Побудова прогнозних даних. Аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства, вплив факторів на результати діяльності. До моєї компетенції входили питання нормування та оплати праці працівників. Безпосереднє ведення обліку на балансових рахунках № 301, № 311, № 371, № 377, а також на рахунках 4,6,7,9 класу.

Освіта

Харківський державний аграрний університет ім. В.В. Докучаєва

Економічний факультет. Спеціальність: бухгалтерський облік, контроль і аналіз господарської діяльності. Освітньо-кваліфікаційний рівень - спеціцаліст., Харків
Вища, з 1988 по 1993 (4 роки 9 місяців)

Ця освіта дає можливість успішно виконувати роботу на посадах фінансового директора, головного бухгалтера, начальника фінансового відділу, начальника планово-економічного відділу, головного економіста на виробничих підприємствах, підприємствах сфери обслуговування, в державних органах влади, бюджетних установах.

Додаткова освіта та сертифікати

Консалтингова група PROAKTIVE

2016, 1 міс. Підвищення кваліфікації стосовно роботи з ПП 1С 8.2, 8.3

НТУ "Харківський політехнічний інститут"

2014, 7 міс. Підвищення кваліфікації

Знання і навички

Користувач ПК Windows 1С УТП ІС-ПРО Операційні системи БАЗИС Організація бухгалтерського, податкового, управлінського обліку. Безпосереднє ведення бух., податкового, управлінського обліку Організація та виконання економічного аналізу діяльності під-в Формування фін. результатів, складання балансу Досвід проходження перевірок, у тому числі податкових

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — середній

Рекомендації

  • Бондаренко Михайло Іванович

    Бондаренко Михайло Іванович

    Ректор, Харківський інститут бізнесу і менеджменту

    Контактні дані приховані
  • Чигринов Василь Іванович

    Чигринов Василь Іванович

    Перший проректор, Харківський інститут бизнесу і менеджменту

    Контактні дані приховані
  • Шиян Дмитро Вікторович

    Шиян Дмитро Вікторович

    Заведувач кафедри менеджменту, ХНЕУ ім. С. Кузнеця

    Контактні дані приховані
  • Гурін Олег Федорович

    Гурін Олег Федорович

    Директор, ДП "Підприємство ДКВС України № 18"

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Коммунікабельність, доброзичливість, енергійність, високий рівень трудоздатності, швидко набуваю нових навичок у роботі, швидка адаптація до нових умов роботи, вміння обробляти та аналізувати великі масиви інформації, вміння вести декілька проектів одночасно, швидке переключання уваги з однієї роботи на іншу.
Дисциплінована. Шкідливих звичок не маю. Заміжня. Син - 26 років, проживає окремо.

Рівень заробітної плати готова обговорювати під час співбесіди, з огляду на те, що ця категорія залежить від розміру підприємства та обсягів виконуваної роботи.

Схожі кандидати

Головний бухгалтер
10000 грн, Харків, Київ, Дистанційно

Фінансовий директор, головний бухгалтер, внутрішній аудитор
75000 грн, Харків

Главный бухгалтер
Харків, Дистанційно

Головний бухгалтер
50000 грн, Харків, Дніпро , ще 2 міста

Главный бухгалтер
Харків

Головной бухгалтер
Харків

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: