Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3674189

Начальник АЗК, управляющий сетью АЗС, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Управляющий АЗК

з 07.2007 по нині (16 років 9 місяців)
Автобізнес та автосервіс

Управление АЗК в т.ч. магазином, кафе, автомойкой. Достижения: постоянный рост продаж топлива, товаров магазина, продукции кафе, автомойки, улучшение уровня клиентского сервиса, положительные отзывы клиентов об АЗК.

Керуючий АЗК (Автозаправний комплекс) м Київ

з 06.2007 по 12.2019 (12 років 6 місяців)
УКРАВТО, Київ (Торгівля ПММ оптова та роздрібна, магазин супутних товарів, автомийка)

Управління АЗК в т.ч. магазином, кафе, автомийкою.
• Контроль господарської діяльності АЗК, участь в інвентаризації нафтопродуктів, підготовка відповідних звітів, розробка керівної документації, інструкцій і корпоративних стандартів;
• Контроль якості поставлених нафтопродуктів,
• Супровід процесу поставки нафтопродуктів, товарів в магазин, допоміжних засобів для автомийки, контроль за збереженням, ремонтом, регламентними роботами обладнання АЗК і фінансовий контроль взаєморозрахунків з компаніями-партнерами,
• Успішне проходження перевірок усіма можливими контролюючими органами;
• Досягнення: забезпечення стабільної та безаварійної роботи АЗК, постійне зростання продажів палива, товарів магазину, продукції кафе, автомийки, підвищення рівня клієнтського сервісу, позитивні відгуки клієнтів про АЗК, зростання числа постійних клієнтів АЗК, зростання корпоративних продажів;

Освіта

Киевское высшее военно-морское политическое училище

Київське Вище військово-морське політичне училище (КВВМПУ) Спеціальність: Військово-морська політична, додаткова. - штурман, цивільний диплом - викладач історії., Київ
Вища, з 1984 по 1988 (4 роки 2 місяці)

КВВМПУ готувало всебічно підготовлених офіцерів - політпрацівників (на сьогодні - офіцери з виховної частини або офіцери психологи)

Додаткова освіта та сертифікати

Training of BASF concern Germania

2007 1 місяць

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Windows

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Рекомендації

Сало Андрей Николаевич

Сало Андрей Николаевич

Директор Флиала "УАК-1" ПАТ "УКравто", ТОВ "Гранд-Петрол", "Теремки Авто", ПАТ "УКРАВТО"

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Величезний досвід роботи на керівних посадах у адміністративно-державній, комерційній військовій, спортивній, виноробній, сільськогосподарській та ін. галузях.
Всюди проявив себе як ефективний та відповідальний керівник.
Маю досвід роботи на державній службі.
Комунікабельність. Високі організаторські здібності. Уміння працювати в команді, приймати оперативні рішення і досягати поставлених цілей. Уміння вести переписку і спілкуватися з контролюючими органами.
Не курю. Захоплення - спорт (в минулому МСМК з плавання). Маю особистий автотранспорт, який готовий використовувати у виробничих цілях. Згодний на відрядження та готовий до ненормованого робочого дня.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: