Резюме від 23 листопада 2017

Филиппова Алена Юрьевна

Повар, 7 000 грн/міс.

Повна зайнятість.

Дата народження:
12 квітня 1998 (19 років)
Місто:
Суми
Готовий до переїзду в:
Київ


Контактна інформація

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Кондитер

з 03.2017 по 08.2017 (5 місяців)
Ресторан La spezia, Сумы (Пищевая промышленость)

Повар,технолог

з 11.2016 по 02.2017 (3 місяці)
Кафе-бар "Буфет", Сумы (Обслуживание потребителей)

разработка нового меню, проработка блюд и десертов,проведение расчетов для технологических и технико-технологических карт,приготовление блюд разной сложности, десертов и мучных изделий, проведение инвентаризацый и учетов.

Повар

з 10.2015 по 08.2016 (10 місяців)
Кафе "Пицца/Суши", Сумы (Обслуживание потребителей)

приготовление блюд разной сложности, приготовление кондитерских и мучних изделий,внос поправок в меню заведения, принятие участия в инвентаризациях и учетах.


Освіта

НУПТ

Пищевые технологии, Киев

Незакінчена вища, з 09.2017 по 05.2019 (1 рік 8 місяців)

Сумской колледж пищевой промышлености

Производство пищевой продукции, Сумы

Середня спеціальна, з 09.2013 по 01.2017 (3 роки 4 місяці)

Техник технолог с производства пищевой продукции, данная специальность охватывает разные сферы деятельности(повар,кондитер,официант,бармен,администратор зала) что дает возможность быть всесторонне развитой и занимать любую из выше перечисленных должностей.


Професійні навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    Базовые навыки при работе с стандартными програмами.

Знання мов

  • Англійська — середній

Рекомендації

  • Сиренко Дарья Владимировна
    Директор, Кафе "Пицца/Суши", 0662182620
  • Малышева Виктория Игоревна
    Директор, Кафе-бар "Буфет", 0665240414

Додаткова інформація

Філіппова Альона Юріївна
(Alyona Filippova)

Дата рождения: 12.04.1998
Город:Суми Моб. телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета: Заміщення вакансії кухаря.
Освіта:
вересень 2013 г. –січень 2017 г. Сумський коледж харчової промисловості НУХТ, денне відділення,спеціальність «Виробництво харчової продукціїі».
Офіціант:
травень 2015р. – серпень 2015р. База відпочинку «Вітязь» м.Суми
Функціональні обов’язки :
- виконання замовлень;
- контроль за чистотою робочої зони та місця;
- робота з кіпером;
- обслуговування споживачів за столиком.
Помічник кухаря
жовтень 2015р. – листопад 2015р. Кафе «Піцца/Суші» м.Суми
Функціональні обов’язки:
- допомога при приготуванні страв;
- підготовка продуктів;
- прибирання робочого місця;
- приготування соусів,страв для персоналу.
Кухар
листопад 2015р. – серпень 2016р. Кафе «Піцца/Суші» м.Суми
Функціональні обов’язки:
- приготування страв;
-приготування кондитерських та борошняних виробів;
- внесення змін до асортименту меню;
- участь в інвентаризації та переобліках;
Кухар(технолог)
листопад2016р. - січень2017р. Кафе-бар "Буфет" м.Суми
-розробка меню для нового ЗРГ;
-проведення розрахунків для технологічних та техніко-технологічних карток;
-пропрацювання страв та кулінарних виробів;
-виготовлення різних десертів;
-приготування страв;
-проведення інвентаризіції та переоблік наявної сировини в грошові кошти.
Професійні навички:
- Вміння користуватись кухонним інвентарем;
- Знання з приводу смакових особливостей різних страв;
- Навики з приготування різних страв,суші та десертів;
- Базові навички з оформлення страв;
- Володіння мовами: українська та російська-вільно; англійська- розмовна.
Особисті якості:
Виконливість, відповідальність, уміння працювати в команді та організовувати роботу в ній, любов до кулінарії, творчий підхід, охайність, немає шкідливих звичок, організованість, гарна пам'ять, не конфліктність.
Додаткові відомості:
Сімейний стан: не одружена.
Діти: немає
Наявність санітарної книжки: так.
Можливість командировок(в тому числі і за кордон):так.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: