Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 березня 2024

Софія

Вихователь, вчитель-логопед, 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЛНУ ім. І. Франка

Іноземних мов, Львів
Вища, з 2002 по 2007 (5 років 1 місяць)

Знання і навички

Користувач ПК MS Word

Додаткова інформація

Дорогі батьки Слава Україні! У цей надзвичайно важкий для України час, пропоную послуги домашнього вихователя, логопеда, або репетитора. Шукаю роботу у першій половині дня, на декілька годин у середу. А п'ятницю зранку до обіду. Проводжу заняття по підготовці до школи, англійська, французька, творчі заняття( ліпка, аплікація, малювання), нетрадиційні техніки малювання та аплікації, усілякі розвивальні, рухливі, та сюжетно-рольові ігри. Розкажу трішки про себе мене звати Софія мені 40 років за спеціальністю вихователь працювала у дитячому садочку 10 років, маю великий досвід з дітьми різного віку. Закінчила курси по педагогіці, логопедії, та психології. Заняття проводжу у формі гри. Займаюся логопедичними, артикуляційними, та дихальними вправами. Залучаю до гри нейрогімнастичні, та пальчикові гімнастики. При роботі використовую різні предмети олівці, горішки, м'ячики.

Нейрогімнастика-це методика активації механізмів роботи мозку. Розвиток: пальцевої, та кистьової рухливості, перемикання координації рухів, концентрації уваги, дрібної моторики.

Працювала із інклюзивними дітьми приватно, та у садочку. Дуже люблю дітей, маю до них чудовий підхід. Діти -це моє покликання! В першу чергу стаю дитині другом, а потім уже вчителем, чи наставником. Оплата договірна. Телефонуйте пишіть номер вайбер [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»). На усі питання радо відповім.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: