Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 30 листопада 2016

Алина

Кассир банка, администратор, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Ніжин
Готовий працювати:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

кассир

з 02.2016 по 09.2016 (7 місяців)
ТОВ "Споживчий центр" ТМ "ШвидкоГроші", Нежин (кредитование Клиентов)

В обязанности входило: обслуживание и общение с Клиентами, оформление и выдача кредитов новым и повторным Клиентам. Получила сертификат за успешное завершение программы бизнес-тренингу: "Эффективный продаж - искренний сервис"

Освіта

КНЕУ им. Вадима Гетьмана

Кредитно-экономический, специальность "Банковское дело", Киев
Вища, з 2011 по 2015 (3 роки 8 місяців)

Имею диплом бакалавра с отличием. Получила степень бакалавра по направлению подготовки "Финансы и кредит", и квалификацию бакалавра с финансов и кредиту, преподавателя экономики. На данный момент учусь на заочном отделении магистратуры в ""КНЕУ им. В. Гетьмана", факультет финансово-экономический, направление "Банковский менеджмент".

Знання і навички

MS Office

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Знання нормативно-методичних матеріалів щодо ведення касових операцій; форм касових і банківських документів, правил приймання видачі, обліку і зберігання грошових сум і ЦП; порядок офрмлення прибуткових і видаткових документів; лімітів залишків готівки в касі, правил забезпечення їх зберігання, порядку складання касової звітності, переліку інформації, що становить службову таємницю або носить конфіденційний характер; державної мов на високому рівні основ психології праці, правил експлуатації комп'ютерної, обчислювальної техніки, основ трудового законодавства, правил і норм охорони праці та протипожежного захисту.
Знання програми 1с (бухгалтерія), та уміння працювати в Microsoft Office
Уміння виконувати операції з приймання, визначення справжності та сплачування, перерахування обліку, сортування, зберігання, видачі готівки та інших ціннностей згідно з нормативно методичними документами. Сортувати грошові білети і монети за номіналами, а також на придатні та непридатні для обігу, виявляти фальшиві, старі, пошкоджені білети і монети. Складати касову звітність.
Мені притаманні такі харектерні якості як: точність і акуратність, уважність, оперативність,відповідальність, раціональність і ефективність в організації праці на робочому місці. Легко вливаюся в колектив і нахожу з спільну мову з особами різного темпераменту.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: