Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 29 липня 2023 PRO

Ольга

Бухгалтер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
37 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бухгалтер по первичной документации

з 11.2022 по нині (1 рік 5 місяців)
Галактика, ПП, Кременчук (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Робота із вхідною первинною документацією, перевірка правильності її оформлення, контроль за своєчасним отриманням повного пакету документів; оформлення довіреностей на отримання ТМЦ. Звірка взаєморозрахунків з постачальниками.

Бухгалтер

з 04.2008 по 03.2022 (13 років 11 місяців)
ТОВ "КЗМК", Краматорськ (Промисловість и виробництво)

Робота із вхідною первинною документацією, перевірка правильності її оформлення, контроль за своєчасним отриманням повного пакету документів; оформлення довіреностей на отримання ТМЦ, рахунків, видаткових накладних, ТТН під час реалізації продукції, актів виконаних робіт/наданих послуг, прибуткових та видаткових касових ордерів, створення платіжних доручень та формування банківської виписки, складання податкових накладних та РК до ПН, реєстрація в ЄРПН, робота з СЕА ПДВ, з електроним кабінетом платника податків.

Облік ТМЦ; облік основних засобів та ПНМА, нарахування амортизації; облік розрахунків з постачальниками товарів/послуг та покупцями, облік розрахунків з підзвітними особами, проведення звірок взаєморозрахунків з контрагентами, контроль заборгованності; облік касових операцій; облік ПДВ; нарахування заробітної плати, відпускних, лікарняних, формування відомостей та платіжних доручень на виплату зарплати; формування та подача звітів в ФСС, об'єднаної звітності по ПДФО и ЄСВ; підготовка відповідей на запити ДФС.

Освіта

Донбаська державна машинобудівна академія

Економіко-гуманитарний факультет, Облік та аудит, Краматорськ
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Знання і навички

M.E.Doc Користувач ПК Клієнт-Банк Робота з оргтехнікою Знання офісних програм Сервіс Вчасно

Додаткова інформація

Особисті якості.
Старанність, відповідальність, здатність до навчання, уважність, посидючість, організованість, дисциплінованість, вміння працювати з великим об'ємом інформації.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: