Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 10 листопада 2023 PRO

Артем

Керівник call-centre, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник call-центру

з 04.2018 по нині (6 років)
CCLoan, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Шлях у СCloan я почав з нового напрямку в цій компанії pre-collection. У мої обов'язки входило підбір працівників, навчання працівників, організація робочого процесу, контроль, розробка скриптів, системи мотивації, KPI, комунікація з іншими відділами. Я будував новий напрямок в роботі з клієнтами для компанії.Через рік мені доручили очолити довідковий центр компанії в який входила робота вхідної лінії, обробка звернень на пошті/чати, продаж послуг пролонгації умов продукту. За певний час роботи мені вдалось виробити читку та прозору систему робочого процесу та систему мотивації. Моє основне досягнення – це досягнення поставлених цілей у виконанні KPI, покращення умов обслуговування клієнтів, зростання мого персоналу від оператора до керівників групи та інших напрямків.

Супервайзер (руководитель группы)

з 06.2011 по 12.2016 (5 років 6 місяців)
Homer Software House, Днепр (Днепропетровск) (Фінанси, банки, страхування)

Керівника групи відділу стягнення заборгованості. Відповідальний за результат та ефективність команди від 25 до 50 співробітників, контроль процесу обробки дзвінків співробітниками групи, у тому числі в режимі реального часу, мотивація співробітників для досягнення поставлених цілей. Ведення звітності робочих показників. Підбір персоналу, навчання робочого процесу.

1. Найкращий співробітник 1-го кварталу 2016 року банку "Home Credit".
2. Неодноразова перемога у конкурсі "Найкраща команда місяця".

Освіта

Днепропетровская государственная финансовая академия

Финансы, Днепр (Днепропетровск)
Вища, з 2012 по 2014 (2 роки)

Забезпечує базовий комплекс знань у сферах державної фінансової, банківської та страхової справи, грошового звернення, фінансового ринку, ринку цінних паперів, податків та налогообложень.

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Нацеленный на результат и работу в команде, всегда с оптимизмом смотрю на изменения в рабочем процессе и не боюсь внедрять новые идеи. Люблю углубляться в анализ отчетности для выявления проблемной зоны.

Уверенный уровень знания ПК, работа в Microsoft Word Microsoft Excel, PowerPoint.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: