Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 25 січня 2023 PRO

Олександр

Головний механік

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
47 років
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Дистанційно, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний механік

з 02.2004 по нині (20 років 2 місяці)
Виробничий підрозділ Служби колії "Черкаська дистанція колії" Регіональної філії "Одеська залізниця" АТ "Українська залізниця", Черкаси (Транспорт, логістика)

Виконував роботи по обліку напрацювання, плануванню та проведенню технічних обслуговувань та ремонтів автотракторної техніки, спеціального рухомого складу в тому числі кранів, екскаваторів, засобів малої механізації, верстатів та спеціального обладнання. Розробив та впровадив електронну систему контролю правильності заповнення подорожніх листів в частині використаного палива, напрацювання до ТО чи спеціальних періодичних перевірок. Забезпечував роботу служби електропостачання підприємства. Розробляв плани та забезпечував їх виконання стосовно періодичності проведення повірок електрообладнання підприємства. Маю досвід роботи по забезпеченню безпеки руху, виконанню вимог охорони праці, електробезпеки, забезпеченню безперебійної роботи об'єктів підвищеної небезпеки. Контролював роботу складу паливо-мастильних матеріалів. Брав участь в роботі комісій по прийманні нової чи відремонтованої техніки з підприємств-підрядників.

Освіта

Українська Державна Академія Залізничного Транспорту

Будівельний факультет, спеціальність "Будівельні, колійні, вантажно-розвантажувальні машини та зрошувальне обладнання", Харків
Вища, з 2001 по 2007 (5 років 8 місяців)

"Черкаський політехнічний технікум"

Будівельний факультет, спеціальність "Електрифікація та автоматизація промислових підприємств та приватних господарств", Черкаси
Середня спеціальна, з 1993 по 1997 (3 роки 8 місяців)

Знання і навички

Програмування Володію достатнім рівнем теоретичних та практичних знань.

Додаткова інформація

Маю водійське посвідчення з правом керування транспортними засобами категорії A,B,C,D (2 клас водія). Практичні навички в проведенні робіт з технічного обслуговування та ремонту машин та механізмів, укладанні договорів на закупку товарів та послуг для проведення робіт пов'язаних з технічним обслуговуванням та ремонтом, в тому числі оформленні документів для проведення електронних торгів. Контроль виконання персоналом технічних обслуговувань з дотриманням строків та об'ємів робіт.
В разі необхідності не стою осторонь, особисто беру учать в проведенні ремонту чи обслуговування.
Розуміюсь в електропостачанні виробничих приміщень, верстатів, транспортних засобів (маю стаж роботи електромонтером 5 років).

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: