Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 січня 2017

Валерия

Актер, модель, ведущая, хостесс, аниматор

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Ведущая, аниматор

з 01.2012 по 01.2017 (5 років)
Агенство событий "Премьера", Запорожье (Культура, шоу-бизнес, развлечение)

Освіта

КНУКиИ

Режиссер эстрады и массовых праздников, Киев
Вища, з 2015 по 2019 (3 роки 8 місяців)

Знання і навички

MS Office Фотографія Контент-менеджмент Ведение мероприятий Аниматор Хостесс

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Освіта: Отримала позашкільну освіту в Дитячій школі мистецтв №4, напрям підготовки театральне мистецтво. Закінчила Запорізький ліцей №34. З 2015 року навчаюсь в Київському національному університеті культури і мистецтв, факультет «Режисури і шоу-бізнесу», спеціальність « Режисер естради і масових свят».
Досягнення: володар Гран-прі Міжнародного фестивалю дитячої та юнацької творчості «Зірки пекторалі» (2014 р. осіння сесія), лауреат 1 ступеня Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Золота осінь», лауреат 1 ступеня Міжнародного фестивалю дитячої та юнацької творчості « Зірки Пекторалі» (2014 р. літня сесія) та ін. Випускала власну газету в школі, за що отримувала нагороди. Отримала нагороду за найкращу рецензію фільму «Шоу Трумана» , а також краща стаття присвячена екологічним проблемам на Міжнародному конкурсі есе на задані теми від Академії Української Преси. Ведуча свят районного, міського та обласного рівня у місті Запоріжжя.
Навички та знання: ведуча концертних програм, дитячих свят та урочистих заходів різного рівня. Виступаю у розмовному жарні, як актор та виконавець, а також як режисер. Володіння комп’ютером та програмами Office. Ділове спілкування та робота з людьми. Гра на фортепіано(рівень: початківець), естрадний спів, хореографічні навички. Здібності у галузі декоративно-прикладного мистецтва. Комунікабельна та легко знаходжу спільну мову з людьми різного віку. З 2010 року почала працювати аніматором, з 2013 року ведучою свят для дітей. Володію навичками фото- та відео- зйомки. Редагую та створюю відео контент , музику для свят, володію майстерністю створення сценаріїв. Пишу статті, есе, публікації а також художні твори. Досить ерудована та постійно розвиваюсь в різних напрямках.
Мова: українська – рідна, російська – вільно, англійська – середній рівень, достатня для спілкування
Активність : вела активну діяльність у шкільному самоврядуванні , займаюсь волонтерською діяльністю. Активно проявляю себе як у межах університету так і на концертних площадках.
Особисті данні: відповідальна, комунікабельна, швидко засвоюю нову інформацію, старанно виконую надані мені завдання.
Інтереси: література, музика, театр, постановки культурно-дозвільних заходів, хореографічні постановки, інтерактивні та ігрові програми для дітей.
Рекомендації: на вимогу роботодавця від викладачів та директора агентства подій «PRемьера – PRаздник», Запорізької дитячої школи мистецтв № 4, завідуючої кафедри «Режисури естради та масових свят» КНУКіМ

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: