Резюме від 15 листопада 2017 PRO

Довгопол Максим Леонидович

Су-шеф, 15 000 грн/міс.

Повна зайнятість, неповна зайнятість, дистанційна робота.

Дата народження:
26 грудня 1992 (24 роки)
Місто:
Бровари
Готов переехать в:
Київ

Контактна інформація

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Старший кухар / Су-Шеф

з 04.2017 по нині (7 місяців)
Ресторан «Феллини», Київ (Ресторанний бизнес)

Шеф кухар (за короткочасовим договором)

з 10.2016 по 01.2017 (3 місяці)
ФОП "Полковников", Україна (Ресторанний бизнес)

Заклади в декількох регіонах України.
Розробка нового меню, на основі власної ферми і виробництва.
Розробка дитячого, тематичного на свята, банкетного меню, бізнес ланчів, доповнення і заміна основного меню.
Організація роботи кухні.
Навчання кухарів.
Дегустаційні вечори.
Розробка: технологічних,калькуляційних карт; бланків закупівлі продуктів, бланк минимальних продуктових залишків, Бланка статистики для зрівння ефективності роботи закладу.
Навчання Су-Шефів, Старших Кухарів, Кухарів.

Шеф Кухар (за короткочасовим договором)

з 06.2016 по 09.2016 (3 місяці)
"Брасерри ПодШафе", Київ (Ресторанний бизнес)

- управління технологічним процесом кухні;
- контролю трудової дисципліни персоналу кухні;
- контролю за технічним станом виробничого обладнання;
- періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість;
- складання і затвердження графіка роботи секцій кухні;
- контролю чистоти виробничих приміщень.
- забезпечення своєчасного, безперебійного постачання харчових продуктів та напівфабрикатів належної якості;
- контролю технічного стану обладнання у виробничих цехах та приміщеннях із зберігання сировини;
- проведення постійного моніторингу попиту гостей, вдосконалювати смакові характеристики, консистенцію і за-гальну якість, асортимент продукції.
- контролю за раціональним використанням і дотриман-ням норм безпеки сировини;
- щоденно коригувати меню з урахуванням наявних про-дуктів і асортиментного мінімуму;
- здійснення контролю виробничої дисципліни, забезпе-чувати мотивацію персоналу.
- забезпечення високої якості обслуговування гостей;
- контролю за станом контрольно-обслуговуючих при-міщень;
- вирішення конфліктних ситуацій між клієнтами і об-слуговуючим персоналом ресторану.

Су-шеф

з 12.2015 по 06.2016 (6 місяців)
Кафе "Компот" Олимпійський, Київ (Ресторанний бизнес)

Запуск в Києві, давно вже полюбившогося Одеського "Компота". Мною і Командою в якій я мав честь приймати участь, було запущено і відкалібровано три закладу по місту Київ.
Управління секцією "кухня" та її організацією. (Контроль роботи кухарів, контроль якості приготування страв. Підбір та навчання персоналу. Складання заявок на необхідні продовольчі товари, проведення інвентаризації та списання, навчання персоналу, контроль видачі готових страв).

Шеф Кухар (за короткочасовим договором)

з 10.2015 по 10.2015 (менш ніж місяць)
Bazz Bar, Київ (Ресторанний бизнес)

Розробка меню і запуск кухні в кальянному барі.
Розробка технологічних калькуляційних карт, розробка бланків закупок, заключення договорів з постачальниками, підбір персоналу.

Шеф Кухар

з 09.2014 по 01.2016 (1 рік 4 місяці)
Дитячий Розважальний Комплекс "Скай Парк", Київ (Дитячий Розважальний Комплекс)

Шеф кухар / Управляючий / нач. Виробництва
- управління технологічним процесом кухні;
- контролю трудової дисципліни персоналу кухні;
- контролю за технічним станом виробничого обладнання;
- періодичного контролю впродовж робочого дня процесу приготування їжі, дегустація якнайбільшої кількості страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість;
- складання і затвердження графіка роботи секцій кухні;
- контролю готовності підпорядкованої ланки щодо об-слуговування масових заходів;
- контролю чистоти виробничих приміщень.
- забезпечення своєчасного, безперебійного постачання харчових продуктів та напівфабрикатів належної якості;
- контролю технічного стану обладнання у виробничих цехах та приміщеннях із зберігання сировини;
- організації роботи виробничих цехів з урахуванням норм і правил безпеки, дотримання норм санітарної гігієни;
- забезпечення тісної співпраці з менеджером з обслуговування і координувати процес виробництва з процесом обслуговування;
- проведення постійного моніторингу попиту гостей, вдосконалювати смакові характеристики, консистенцію і загальну якість, асортимент продукції. У готелях та ресторанах вищої категорії розробити фірмові страви та напої;
- контролю за раціональним використанням і дотриманням норм безпеки сировини;
- щоденно коригувати меню з урахуванням наявних продуктів і асортиментного мінімуму;
- здійснення контролю виробничої дисципліни, забезпечувати мотивацію персоналу.
- забезпечення високої якості обслуговування гостей;
- контролю за станом контрольно-обслуговуючих приміщень;
- контролю за дотриманням вимог щодо сервірування столів;
- облік замовлень на проведення колективних святкувань, тематичних вечорів, банкетів та організація підготовки до їхнього проведення;
- контролю внесення у касу офіціантами авансових сум і виручки за день;
- вирішення конфліктних ситуацій між клієнтами і обслуговуючим персоналом ресторану.

Су-шеф

з 08.2014 по 08.2015 (1 рік)
Дитячий Розважальний Комплекс "Скай Парк", Київ (Дитячий Розважальний Комплекс)

Управління секцією "кухня" та її організацією. (Контроль роботи кухарів, контроль якості приготування страв. Підбір та навчання персоналу. Складання заявок на необхідні продовольчі товари, проведення інвентаризації та списання, навчання персоналу, контроль видачі готових страв).

Старший кухар

з 04.2011 по 10.2014 (3 роки 6 місяців)
Ресторація "Концерт Холл", Бровари (Ресторанний бизнес)

Ресторація "Концерт Холл"

Повар європейської кухні
Гарячий процес, м'ясний, рибний процес
Приготування страв, контроль якості заготовок, контроль закупки, проведення банкетів, фуршетів.


"Бар Боулінг"
Кухар-універсал

"Пит Стоп Бар"
Кухар-універсал

Приготування страв, проведення банкетів, фуршетів.

Кухар Універсал (Виробниче Навчання)

з 01.2011 по 05.2011 (4 місяці)
"Аквапарк", Бровари (Ресторанний бизнес)

Кухар Універсал (Виробниче Навчання)

з 04.2010 по 07.2010 (3 місяці)
Пивоварня "Бровар Хоф", Бровари (Ресторанний бизнес)

Кухар Універсал (Виробниче Навчання)

з 12.2009 по 04.2010 (4 місяці)
Кафе Кондитерська "777", Бровари (Ресторанний бизнес)


Освіта

БПЛ

Бровари

Середня, з 09.2009 по 06.2011 (1 рік 9 місяців)

Повар, Кондитер


Додаткова освіта

  • "Рrofessional" Тренінг: Розвиток керівників та підвищення якості сервісного обслуговування, а також основи продаж! (Київ) (2015, 4 місяця)
  • "Висоцький Консалтинг" Тренінг: Створити культуру ефективного застосування інструментів управління в бізнесі! (2014-2015, 4місяця)
  • "Тайм менеджемнт" Управління Часом і Раціональна Послідовність (Київ) (2015, 3 місяця)
  • "Технології Успіху" Тренінг: особистого росту і мотивації! (Київ) (2015, 3 місяця)

Професійні навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    Profit Solutions;
    Microsoft: Word; Excel;

Додаткова інформація

Працював на такій посаді як:
Шеф кухар, Начальник Виробництва, Управляючий кафе...!

Професійні навички:
Управління персоналом, навчання персоналу, контроль за якістю страв, складання технологічних карт, калькуляційні карти, зняття залишків, приготування страв Європейської, Італійської, Тайської кухні, закупівля продуктів, проведення банкетів від 30 до 1000 чол., проведення фуршетів від 150 до 1600 чол., вміння працювати в команді..! Досвід у проведенні майстер-класів, приготування страв в залі в присутності гостей.

Брав активну участь у відкритті кафе, барів, розважальних комплексів (як в Києві так і в інших містах України).!

Про себе:
Цілеспрямований, пунктуальний, комунікабельний, уважний, акуратний, відповідальний, легко навчаюсь.

https://www.olx.ua/obyavlenie/shef-kuhar-konsultant-IDqr4CG.html

https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/shukayu-podrabotku-povarom-IDpaGDs.html

https://www.olx.ua/uk/obyavlenie/shukayu-biznes-partnera-dlya-vdkrittya-ta-upravlnnya-kafe-paba-IDqUhJU.html


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: