Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 20 жовтня 2021 PRO

Валентина

Керівник практики юридичної компанії, начальник юридичного відділу, 80 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
40 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник директора, провідний юрисконсульт

з 02.2010 по нині (14 років 2 місяці)
ТОВ «Юридична фірма «ЮБі Компані», Київ (Юриспруденція)

Кримінальний процес:
-Представництво інтересів клієнтів у кримінальних провадженнях (статті 205, 209, 212, 358 Кримінального Кодексу України). 6 виправдувальних вироків, більше 20 знятих підозр, більше 50 закритих кримінальних проваджень, 7 змін запобіжного заходу (з тримання під вартою на заставу і домашній арешт), регулярна участь у всіх видах слідчих дій (обшуки, допити, тимчасове вилучення майна, зняття арештів тощо), близько 30 успішних процедур повернення вилученого під час обшуків чи тимчасово вилученого майна (в тому числі товару на загальні суми 500 тис. доларів США та 120 тис. доларів США відповідно), 12 успішних скасувань арештів на грошові кошти, що знаходилися на банківських рахунках клієнтів 2009 – 2019 рр.)
-Представництво інтересів власника мережі елітних бутиків у сфабрикованому вищим керівництвом МВС України кримінальному провадженні та під час слідчих дій із застосуванням адміністративного ресурсу (2013 – 2014 рр.)

Будівництво і девелопмент, земельні спори:
-Представництво інтересів забудовника у суспільно резонансних судових процесах з органами прокуратури та громадськими активістами (2015 - 2019 рр.)
-Розробка та реалізація схеми з узаконення та введення в експлуатацію санаторно-курортного комплексу у смт. Коктебель (АР Крим) та захист інтересів клієнта (замовника будівництва та інвестора) у спорі з власником земельної ділянки, громадською організацією (2010-2011 рр.)
-Виведення з-під арешту та подальша реалізація (у судовому порядку) близько 200 квартир у м. Києві, що належали девелоперській компанії, учаснику договору про спільну діяльність (2011 р.)
-Захист інтересів забудовника у спорах з інвесторами довготривалих забудов - одночасне ведення більше 60 цивільних судових процесів. Юридичний супровід став ключовим фактором виживання бізнесу клієнта (2011 – 2015 рр.)

Виборче право і процес:
-Представництво інтересів кандидата у депутати Київської міської ради під час виборчого процесу та повний судовий супровід подальшого оскарження результатів виборів (2014 р.)
-Представництво інтересів кандидата у депутати Ірпінської міської ради під час виборчого процесу та повний судовий супровід подальшого оскарження результатів виборів (2015 р.)

Корпоративне право:
-Участь у корпоративних конфліктах, представництво інтересів як міноритарних, так і мажоритарних акціонерів, в тому числі у кримінальному провадженні та у господарських процесах. Як наслідок, збереження корпоративних прав акціонерів. (2014-2019 рр)

Провідний юрисконсульт, юрисконсульт

з 08.2007 по 02.2012 (4 роки 6 місяців)
ТОВ «Юридична компанія «Бона Фідес», Київ (Юриспруденція)

Комплексні проекти та управління проектами:
-Захист інтересів керівника автотранспортного підприємства (АР Крим) у кримінальному провадженні (зняття з розшуку та скасування підозри). Санація підприємства, що знаходилося в ліквідаційній процедурі, та повернення незаконно відчуженого під впливом погрози насильства майна (земельних ділянок вартістю близько 1,5 мільйонів доларів США) (2009-2011 рр.)
-Організація роботи та поточне керівництво юридичними відділами підприємств клієнтів. Досвід створення юридичних служб виробничих підприємств «з нуля». Розробка планів роботи та взаємодії з іншими структурними підрозділами підприємства. Підбір та управління персоналом, розподіл функціональних обов‘язків між підлеглими та контроль за виконанням поставлених завдань
-Розробка правових схем і стратегій захисту господарської діяльності підприємств, уникнення або мінімізація можливих ризиків під час господарської діяльності. Розробка та комплексний супровід юридичних схем оптимізації бізнес-процесів на підприємствах
-Комплексний юридичний супровід процедури повернення проблемної заборгованості, супроводження інтересів підприємств-кредиторів та підприємств-боржників в процедурі банкрутства
-розробка, юридичний аналіз та супровід інвестиційних проектів у сферах будівництва і девелопменту, корпоративного управління, оптимізації оподаткування тощо

Податкові спори:
-Оскарження у законному порядку податкових повідомлень-рішень та виграш у судах більше, ніж тридцяти податкових спорів з контролюючими органами. Найбільша сума оскарженого податкового зобов‘язання – 210 млн. грн. (2007 – 2019 рр.)

Банківське та фінансове право:
-Реструктуризація боргів та виведення майна клієнта (завода-виробника будівельних матеріалів) з-під банківських застав та арештів на загальну суму близько 900 мільйонів гривень, що принесло економію для клієнта у розмірі 35 мільйонів доларів США (2011 р.)
-Повернення одному з провідних банків України виведених з-під іпотеки шахрайським шляхом земельних ділянок (загальний земельний фонд яких склав 35 га) та подальша їх реалізація в рахунок погашення боргу (2010 р.)

Помічник адвоката

з 08.2003 по 08.2007 (4 роки)
ТОВ «Абсолют», Київ (Юриспруденція)

Освіта

Національна академія внутрішніх справ

Аспірантура, Київ
Вища, з 2012 по 2017 (5 років 1 місяць)

Травень 2012 – червень 2017 р.– кандидат юридичних наук. Національна академія внутрішніх справ.

Центр магістерської підготовки Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана

Магістр, спеціальність «Міжнародна економіка», Київ
Вища, з 2007 по 2009 (2 роки 1 місяць)

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Магістр права, Київ
Вища, з 2001 по 2006 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

ЛІГА:ЗАКОН M.E.Doc НАУ

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Професійні компетенції:
-адвокат з 10-річним досвідом успішного ведення складних і резонансних справ та представництва інтересів клієнтів на всіх стадіях судового процесу (свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 3640, видане Київською міською кваліфікаційно-дисциплінарною комісією адвокатури 22.02.2009);
-фахівець з господарського та кримінального (економічні злочини), податкового та адміністративного права;
-успішний досвід управлінської діяльності.


Додаткові навички:
-Водійський стаж 18 років. Власний автомобіль.

Особисті якості:
-вміння швидко орієнтуватися в екстрених ситуаціях, стресостійкість;
-аналітичний склад розуму;
-вміння швидко опрацьовувати великі обсяги інформації;
-вміння досягати бажаного для клієнта результату;
-ставлення до проблем, що виникають, як до викликів, а не перепон на шляху досягнення поставленої мети.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: