Резюме від 22 листопада 2017 PRO

Васильченко Роман Анатолійович

Керуючий рестораном, 16 000 грн/міс.

Повна зайнятість.

Дата народження:
8 грудня 1988 (28 років)
Місто:
Київ

Контактна інформація

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Менеджер

з 05.2017 по 11.2017 (6 місяців)
«Magic Snail», Київ (Мобільні кавярні)

Підбір персоналу
Контроль роботи персоналу
Планування штатного розкладу
Контроль поставок товару на мобільні кав'ярні
Контроль дотримання стандартів мережі
Фінансовий контроль

Менеджер з розвитку ресторану

з 09.2016 по 05.2017 (8 місяців)
«Bionica», Київ (ресторан, сфера обслугоування)

-Підбір персоналу
-Навчання нових співробітників
-Організація безперебійної роботи ресторану
-Контроль за дотриманням санітарних норм, чинних стандартів закладу
- Складання графіків виходу на роботу
- Ведення звітів для вищого керівництва (контроль фінансів,виконання планів по обороту закладу)
- Організація і контроль роботи співробітників закладу
- Проведення інвентаризації
-Введення акційних пропозицій в закладі
-Контроль звітності(аналіз закупки, аналіз меню)

Менеджер

з 05.2016 по 09.2016 (4 місяці)
ресторація «Старе Місто», Київ (ресторан, сфера обслугоування)

- Підбір персоналу
-Навчання нових співробітників
-Штатний розклад
-Організація робочого процесу (по підрозділах бармени, офіціанти, прибиральниці )
-Ведення каси (відкриття,закриття зміни
-Пропозиція нових акцій в закладі.
- Навчання персоналу та контроль до тримання стандартів закладу.
-Робота з відвідувачами закладу(організація свят, вирішення конфліктних ситуацій)

Керуючий

з 10.2012 по 05.2016 (3 роки 7 місяців)
ресторан-клубу «Чеширский - кот», Київ (ресторан, сфера обслугоування)

-Підбір персоналу
-Навчання нових співробітників
-Організація безперебійної роботи ресторану
- Контроль роботи персоналу всіх підрозділів (кухня, бар, зал)
- Контроль за дотриманням санітарних норм, чинних стандартів закладу
- Складання графіків виходу на роботу
- Ведення звітів для вищого керівництва (контроль фінансів,виконання планів по обороту закладу)
- Організація і контроль роботи співробітників закладу
- Проведення інвентаризації
-Введення акційних пропозицій в закладі
-Контроль звітності(аналіз закупки, аналіз меню)


Освіта

Університет ім. Драгоманова

Психологія, Київ

Вища, з 09.2006 по 07.2010 (3 роки 10 місяців)


Професійні навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    Знання R-Кереег,1с бухгалтерії, активний користувач ПК (Windows, Word, Excel, Internet);
  • Додатково займаюся організацією дискотек,тематичних вечірок. -П (3 роки досвіду)
    Середній, використовую в даний час.

Додаткова інформація

Відповідальність, чесність, пунктуальність, комунікабельність, доброзичливість, вміння працювати в команді, бажання вчитися новому, вміння організувати власну роботу.
Додаткова інформація:
Професійні навики:
- Відкриття ресторану з «0»
- Вміння складання технологічних карт.
- Розробка і підбір індивідуальної мотивації співробітників( система штрафів і премій).
- Організація взаємодії внутрішніх підрозділів ресторану.
- Аналіз і контроль якості роботи в ресторані;
- Розробка меню, впровадження фірмових страв;
- Складання, впровадження та контроль дотримання арт програми для клубу;
- Маркетинг. Реклама. Наступний контроль і аналіз ефективності
- Управління економічною діяльністю (планування доходів, витрат, складання і управління бюджетом проекту)
- Організація роботи з постачальниками.
- Контроль залишків продуктових і матеріальних запасів;
- Знання R-Кереег,1с бухгалтерії, активний користувач ПК (Windows, Word, Excel, Internet);


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: