Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 9 березня 2017

Володимир

Директор, головний інженер елеватора, зернопереробного підприємства

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто проживання:
Житомир
Готовий працювати:
Дніпро, Житомир, Київ, Луцьк, Рівне, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Викладач університету (доцент)

з 09.2008 по нині (15 років 7 місяців)
Житомирський національний агроекологічний університет, Житомир (викладання спецдисциплін)

паралельно працюю на виробництві - надаю консультації виробникам і розробляю технології, машини, обладнання для зберігання та переробки зерна

Освіта

Камянець-Подільський сільськогосподарський інститут

Факультет механізації с.-г. виробництва, спеціальність - інженер-механік, Камянець-Подільський
Вища, з 1980 по 1987 (6 років 9 місяців)

В 1987 році - закінчив з червоним дипломом факультет механізації Кам’янець-Подільського сільськогосподарського інституту;
В 1989-1992 рр.. - аспірант ІМЕСГ УААН (с. м. т. Глеваха, Київська область), захистив дисертацію по спеціальності – «Механізація сільськогосподарського виробництва», кандидат технічних наук;
В 1996 - 1999 рр..- навчався в докторантурі ІМЕСГ УААН (с. м. т. Глеваха) по спеціальності «Механізація сільськогосподарського виробництва»; одночасно працював на виробництві.

Знання і навички

Глибокі знання в області зберігання та переробки зерна

Знання мов

Німецька — середній

Додаткова інформація

Загальний стаж роботи – 30 років. На початку трудової діяльності працював інженером по ремонту с.-г. техніки, головним інженером, керівником с.-г. підприємства в Хмельницькій області. Пізніше організував підприємство, яке займалось комерційною діяльністю, - в т. ч. і прямими продажами сільгоспвиробникам паливо-мастильних матеріалів, мінеральних добрив, засобів захисту рослин; закупівлею і продажем зерна у великих об’ємах.
Комерційна діяльність і тісна співпраця із сільгоспвиробниками підштовхнули до створення підприємства із зберігання та переробки зерна на борошно і крупи.
В зв’язку з цим, освоїв і досконало знаю сучасні технології зберігання та переробки зерна, машини та обладнання елеваторів і зернопереробних підприємств. Займаючись науковою діяльністю розробляв і продовжую розробляти (на рівні патентів на винахід) технології, машини та обладнання для елеваторів і зернопереробних комплексів.
Крім того, під час керівництва підприємствами, займався розробкою бізнес-проектів в галузі агропромислового виробництва і переробки с.-г. продукції, їх погодженням у всіх "службах", підбором обладнання, будівництвом різних об'єктів, в т. ч. елеваторів і зернопереробних комплексів.
Окремо хочу відмітити керівництво проектом з розробкою технічної документації, підбором обладнання і будівництвом зернопереробного комплексу (заготівля та зберігання зерна, виробництво борошна, різних видів круп), що може переробляти до 15 тисяч тонн зерна в рік (м. Старокостянтинів, Хмельницька область). При чому, для пропарювання і сушки зерна гречки вперше в Україні було розроблено і використано обладнання для котельні, що працює на шелусі гречки. Будівництво об’єкту господарським способом і поагрегатна закупівля обладнання з монтажем його власними силами дозволили зменшити вартість об'єкту на 47%. Об'єкт було спроектовано, збудовано і здано в експлуатацію в короткий термін, менше ніж за вісімнадцять місяців.
На високому рівні знаю планування, управління виробництвом; господарське, цивільне, адміністративне і трудове право. На достатньому рівні – бухгалтерський облік і аудит підприємств. Маю водійські права та власний автомобіль.
На даний час працюю доцентом факультету інженерії та енергетики Житомирського національного агроекологічного університету, викладаю дисципліни «Машини і обладнання для переробки та зберігання зерна», «Інноваційно-інженерні рішення в технологіях переробки та зберіганні зерна», паралельно працюю із сільськогосподарськими виробниками – займаюсь закупкою, продажем зерна, надаю консультації із переробки зерна. Шукаю постійну роботу на виробництві.
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: