Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 лютого 2017

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3886652

Юрисконсульт, помічник адвоката, нотаріуса, керівника, економіст, менеджер, маркетолог, 4 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний державний ревізор-інспектор відділу правового супроводження перевірок юридичного управління

з 01.2017 по 02.2017 (1 місяць)
Головне управління ДФС у Полтавській області, Полтава (забезпечення формування єдиної державної податкової, державної митної політики в частині адміністрування податків і зборів, митних платежів та реалізації єдиної державної податкової, державної митної політики;)

Освіта

Полтавський університет економіки і торгівлі (ПУЕТ)

Спеціальність "Міжнародна економіка", Полтава
Вища, з 2012 по 2014 (2 роки)

Національна юридична академія ім. Ярослава Мудрого (НЮАУ)

Господарсько-правовий факультет, спеціальність «Правознавство», Харьков
Вища, з 2008 по 2013 (5 років)

Додаткова інформація

Достатні теоретичні знання з цивільного, кримінального, адміністративного, трудового, податкового права та інших галузей права, інтерв’ювання, консультування, розробка внутрішніх документів підприємства, юридичний супровід і здійснення правової роботи на підприємстві, робота з державними органами, складання та подача процесуальних документів:(позовних заяв, апеляційних та касаційних скарг, заперечень, клопотань, заяв), досвід представництва інтересів в судах загальної юрисдикції апеляційних інстанціях, моніторинг діючого законодавства, відповіді на запити, ділова переписка з контрагентами та органами державної влади і місцевого самоврядування.
Додаткові навички: знання операційних систем: Windows XP, Windows 7, Linux, офісних програм, ремонт комп’ютерного обладнання і оргтехніки, знання основ системного адміністрування мереж і роботи додаткового обладнання, вільне володіння - українською,російською мовою, англійська – середній рівень, маю права категорії B.
Особистісні якості: енергійний, емоційний, з почуттям гумору, комунікабельний, працелюбний, добросовісний, наполегливий, аналітичне мислення, легко та швидко навчаюсь новому з великим бажанням, скрупульозний до деталей, пунктуальний,здорова амбіційність.
Загальний трудовий стаж складає півроку, вся інформація по телефону [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: