Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 5 грудня 2023

Галина

Бухгалтер, 8 500 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто проживання:
Синельникове
Готовий працювати:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ГОРБАТЕНКО ГАЛИНА АНДРІЇВНА

м. Синельникове вул Маяковського,13, тел. моб.-[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
Вища 2007 р. Державний вищий учбовий заклад «Українська академія бізнесу та підприємництва» спеціальність- менеджер зовнішньоекономічної діяльності.

Ціль:
Зайняти посаду бухгалтера. 14-річний досвід роботи в області бухгалтерської та податкової звітності, аудит фінансового стану підприємства, управління бухгалтерською службою

Кваліфікація:
Ведення бухгалтерської звітності в повному обсязі .
Складання (формування) та надання звітності: бухгалтерської, податкової , фінансової, статистичної звітності, звітності до Пенсійного фонду та Фонди соціального страхування.
Складання, обработка, ревізія первинних документів всіх ланок бухгалтерського та податкового звіту.
Робота з контролючими органами (досвід проходження перевірок).
Фінансовий моніторинг господарських операцій – розрахунок прибутковості по окремим господарським операціям, клієнтам, підрозділам, видам діяльності.

Досвід роботи
НВФГ « Компанія Маїс»- м. Синельникове, бухгалтер по нарахуванню та виплати заробітної плати (2014-2017рр.)
ПАТ "Райффайзен Банк Аваль»" – м.Синельникове, заступник начальника відділення (2014р ).
2013-2011рр. Синельниківська районна державна лікарня ветеринарної медицини- головний бухгалтер
2011-2005-Управління Пенсійного фонду України в Синельниківському районі (2005-2008гг., 2008-2011 рр.) заступник головного бухгалтера, головний бухгалтер- управління рухом грошових коштів. Організація та ведення внутрішньогосподарської та податкової звітності з правилами податкового законодавства України. Облік основних засобів, нематеріальних активів (фінансовий та податковий). Складання звітності (податок з транспортних засобів, збір за забруднення навколишнього середовища). Робота з первинними документами, первинний та постійний контроль за їх відображенням в бухгалтерській та податковій звітності. Складання податкової звітності про податок на прибуток. Аналіз дебіторськой та кредиторської заборгованності. Формування резерва під дебіторську заборгованність. Перерахунок податків, обов′язкових платежів та внесків до бюджету та фонди. Складання звітності. Нарахування зарабітної плати.
Облік ГММ, ремонт автомобільних засобів. Облік та списання ТМЦ. Видача в підзвіт та списання коштів на господарські цілі та відряджувальні. Проведення річної інвентаризації основних засобів та нематеріальних активів, ТМЦ
2005-2003рр. –Чаплинські дорожні експериментальні майстерні- бухгалтер.
2003-2000рр. Синельниківське відділення ВАТ «Державний Ощадний банк»-контролер-касир, старший контролер-касир.

Додаткова інформація

Впевнений користувач комп′ютерних. програм: - Microsoft Office (Word, Excel); - Бест-звіт; - Ліга-закон;1С Підприємство 8.2
Уміння працювати як в команді, так і самостійно, комунікабельність, цілеспрямованість, відповідальність, аналітичний склад розуму, точність.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: