Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 квітня 2024

Людмила

Главный бухгалтер, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ПІБ: Людмила
Дата народження: 1962 р
Освіта : вища економічна
Домашня адреса: м.Дніпро, район пр.Мазепи тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Маю досвід праці у виробництві, торгівлі, послугах.

Головний бухгалтер:
Останні місця роботи: з 04.2020 р. по 12.2023 р. виробничі підприємства: ТОВ "Мастер-Фуд"(виготовлення джемів) та ТОВ "Дівасо" (виробництво матрасів)
Організація та ведення бухгалтерського та податкового обліку. Складання бухгалтерської, податкової та статистичної звітності (Декларація по ПДВ та Прибутку, Баланс, Об’єднана та інша звітність), ведення кадрового обліку. Податкове планування, бюджетування, контроль та аналіз виконання. Управління грошовими потоками та оборотними активами. Складання звітності для власників. Аналіз господарської діяльності.
Формування собівартості продукції, нарахування зарплати, лікарняні, авансові звіти, основні засоби, кадровий облік, розрахунки з покупцями та постачальниками, формування податкового кредиту та податкових зобов’язань.Контроль роботи бухгалтерської служби. Внутрішній аудит. Своєчасне інформування бухгалтерської служби про зміни в діючому законодавстві.
З 04.2014 р. по 11.2018 р. працювала єдиним бухгалтером.
Виробництво тренажерів та кур`єрські послуги - ТОВ "Константа Сервіс".Ведення повного обліку підприємств. Імпорт товарів.
З 03.2009 г.-10.2013 г.- єдиний бухгалтер в ТОВ "Укрметалл" та ТОВ "Авача" (виробництво та опт. торгівля)..Ведення повного обліку підприємств.
Бухгалтер по первинних документах: з 1995 р. по 2006 р.
Надходження сировини, матеріалів, мшзп, запчастин, енергоносіїв та послуг, розрахунки з постачальниками,покупцями, облік ПДВ, банк,касса

Інженер-программіст.
1986 г.-1994 г. -працювала в СКБ АСУП ДМЗ. Розробка ПО по бухгалтерському обліку та економ.аналізу.

Знання ПК та бухгалтерських програм 1:С 7.7, 1:С 8.3, BASS 8.3, Медок, Клієнт-банк, Досвід по впровадженню 1:С на підприємстві.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: