Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 1 вересня 2023 PRO

Денис

Керівник відділу закупівель, менеджер з постачання

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу закупівель

з 07.2022 по 08.2023 (1 рік 1 місяць)
ТОВ Сантехдеталь плюс, Полтава (Роздрібна торгівля)

Опрацювання заявок на закупівлю.
Розрахунок очікуваної собівартості товару.
Опрацювання заявок в межах закріпленої категорії. Пошук оптимальних логістичних шляхів.
Координація роботи співробітників відділу закупівель.
Аналіз попередніх закупівель.
Здійснення пошуку кращих цінових пропозицій та варіантів замін, облік клієнтської бази, ведення переговорів з постачальниками.

Керівник відділу закупівель, менеджер із закупівель

з 11.2020 по 06.2022 (1 рік 7 місяців)
Зіновьев О.Л. ФОП(Компанія "Тоталбуд" ТОВ), Полтава (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Закупівля та постачання будівельних матеріалів відповідно до вимог кошторисної документації та потреб конкретних об'єктів. Спілкування з постачальниками, контроль виконання договірних обов'язків, пошук альтернативних та найбільш оптимальних джерел постачання матеріалів. Взаємодія з виконробами та узгодження строків та обсягів поставки необхідних матеріалів.

Менеджер із закупівель

з 07.2020 по 10.2020 (3 місяці)
Яріс Електротех ТОВ(Яріс.СТД), Полтава (Оптова торгівля електротехнічною продукцією, дистрибуція)

Закупівля електротехнічних товарів (електрофурнітура, освітлення, кабельно-провідникова продукція). Спілкування з постачальниками, внесення первинної документації до програми 1с8.

Адміністратор магазину

з 09.2018 по 07.2020 (1 рік 10 місяців)
Акумуляторний завод "САДА" ПрАТ, Полтава (Виробництво та продаж акумуляторних батарей)

Робота з роздрібними покупцями(надання консультацій по підбору АКБ, продаж), касою, платіжним терміналом, ведення касової книги.

Продаж товару по безготівковому розрахунку, формування видаткових та податкових накладних, погодження та підписання договорів з гуртовими покупцями, контроль виконання договірних умов та своєчасності оплат. Участь у тендерах з продажу акумуляторних батарей для корпоративних клієнтів(Кернел, Астарта, Глобино).

Формування звітності по роботі філіалу за місяць, квартал, рік. Контроль за залишком товару на складі та вчасне замовлення товару з центрального складу чи інших філій. Робота в програмах 1с7 та 1с8, оформлення документів.

Вирішення спірних чи конфліктних ситуацій з покупцями, сервісне та гарантійне обслуговування АКБ, заміна АКБ на автомобілях з постановкою на гарантію.

Менеджер із закупівель

з 04.2017 по 08.2018 (1 рік 4 місяці)
Авалон-ДП ТОВ, Полтава (торговля запчастями к сельскохозяйственной технике)

Закупівля запчастин для ремонту імпортної та вітчизняної с/г техніки, продаж товару клієнтам, контроль залишків товару на складі та планування закупівель продукції, ведення ділової документації з постачальниками та покупцями, ведення документообігу в 1С 8.3 + CRM, пошук нових постачальників, вивчення ринку запчастин, робота з каталогами по с/г техніці, підбір запчастин.

С січня 2018 виконував обов`язки начальника складу(контроль роботи комірника, проведення переобліків, застосування заходів з покращення роботу складського господарства. С січня 2018 також виконував обов`язки начальника відділу постачання.

Менеджер із закупівель, менеджер з продажів, торгівельний представник, водій-експедитор

з 05.2009 по 12.2016 (7 років 7 місяців)
ЧП Передерий, Полтава (торгівля метизною продукцією)

Продаж метизної продукції торгівельним точкам та підприємствам Полтави та Полтавської області. Супроводження процесу продажу від моменту закупівлі продукції до моменту її відвантаження покупцю та оплати, доставка товару до покупця.

Менеджер із закупівель, продавець-консультант

з 03.2003 по 02.2009 (5 років 11 місяців)
ПП МІНІМАКСІ, Полтава (торгівля будматеріалами)

С березня 2003 по грудень 2003 - продавець-консультант в торговому залі складу-магазину. В обов`язки входив продаж будматеріалів, консультації по підбору продукції, ведення складського обліку у відділі, контроль за наявністю товару на вітрині та підтримання чистоти та порядку в торговому залі. 3 січня 2004 року переведений у відділ постачання, де займався закупівлею будматеріалів (в т.ч загальнобудівельні матеріали, інструменту, електротоварів, метизів, сантехніки).

Займався вивченням ринку будматеріалів по своїх групах продукції, пошуком нових постачальників та оптимальних цін, веденням переговорів та підписанням договорів з постачальниками. Працював з документообігом в 1С 5.0, 6.0, 7.0 (робота з прибутковими документами, формування заказів на товар, виконання фінансової звітності про результати роботи).

Освіта

ПНТУ им.Ю.Кондратюка

Бухгалтерський облік та аудит, Полтава
Незакінчена вища, з 1998 по 2002 (3 роки 5 місяців)

Знання і навички

MS Office

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Водійські права, категорія В. Досвід постійного водіння з 2009 року - легковий автомобіль/мікроавтобус - до 50 тис. км на рік.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: