Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 травня 2017

Максим

Начальник котельні

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Дніпро, Житомир, Івано-Франківськ, Київ, Кропивницький, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Хуторянський Максим Павлович
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Відомості про
себе:Дата і місце народження: 31.03.1990 р., м. Тальне, Черкаська обл.
Готовий до переїзду.
Досвід роботи: 12.2014- по цей час - ПАТ «Укрнафта» м. Кременчук, посада –начальник зміни нафтобази (Організація і контроль безперебійної та безпечної роботи персоналу та всього обладнання нафтобази. Забезпечення постійного підвищення рівня технічної підготовки об'єктів, їх ефективності, скорочення матеріальних, фінансових і трудових витрат на експлуатацію нафтобази та устаткування. Контроль за своєчасністю і повнотою проведення планово-попереджувальних ремонтів, а також участь у комісіях з атестації і періодичної перевірки знань інженерно-технічних працівників та обслуговуючого персоналу).

06.2014- 12.2014 - ПАТ «Укрнафта» м. Кременчук, посада – майстер механік нафтобазового господарства (Організація і контроль безперебійної та безпечної роботи персоналу та обладнання автоматичної станції наливу автомобільних цистерн компанії «Укрнафта»)
10.2012 –06.2014 – ПАТ «Укрнафта» м. Кременчук, посада - слюсар по ремонту технологiчних установок, оператор товарний 4-го розряду (Ремонт та технічне обслуговування автоматичних станцій наливу автомобільних цистерн, насосного обладнання та резервуарного парку) (організація загрузки автоцистерн верхнім та нижнім наливом)

07.2010 – 10.2012 - ПАТ ''Одеснафтопродукт'', посада -слюсар по ремонту технологiчних установок 5-го розряду (Ремонт технологiчних установок нафтобази, насосного та компресорного обладнання, експлуатацiя насосного обладнання та резервуарного парку.


2013-2014 рр. – Полтавський нацiональний технічний університет Юрiя Кондратюка, кафедра Обладнання нафтових та газових промислів (спецiалiст інженер механік)
2010-2013 рр. – Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу, кафедра транспорту та зберігання нафти і газу (Факультет нафтогазопроводів), кваліфікація бакалавра з нафтогазової справи.
2007-2010 рр. – Одеський технікум нафтової та газової промисловості, eксплуатацiя нафтогазопроводiв та нафтогазосховищ, кваліфікація - технiк з пiдготовки та транспортування нафти та газу (молодший спеціаліст).
Курси, сертифікати та посвідчення:
2011 р - ''Одесабуд'', Стропальник 3 –го розряду
2011 р – Морська академія, зачисник резервуарів і ємностей
Водійське посвідчення категорії В
Впевнений користувач: MS Office, Internet, Microsoft Excel

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати