Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 19 серпня 2018 PRO

Наталія

Психолог, вихователь, 10 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Боярка, Вишневе (Київська обл.), Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Вихователь

з 11.2013 по нині (10 років 5 місяців)
Детский дом 'Малятко', Киев (Реабілітація дітей з вадами мови і психіки шкільного і дошкільного віку)

Вихователь дошкільної групи для дітей із затримкою мовного розвитку різних рівнів.За час роботи пройшла курси підвищення кваліфікації післядипломної освіти за спеціалізацією дошкільне виховання.

Освіта

МАУП(Міжрегіональна Академія управління персоналом)

Медична психологія і психокорекція (медичний психолог,викладач вищих навчальних закладів), Киев
Вища, з 2008 по 2013 (5 років 1 місяць)

Медична психологія- це наука, що вивчає психологічні особливості людей, які страждають на різні захворювання, методи і способи діагностики психічних відхилень, диференціацію психологічних феноменів та психопатологічних симптомів і синдромів, психологію взаємостосунків пацієнта і медичного працівника, психопрофілактичні, психокорекційні і психотерапевтичні способи допомоги пацієнтам, а також теоретичні аспекти психосоматичних і соматопсихічних взаємовпливів.

Додаткова інформація

Наталія,26 років,за освітою медичний психолог.Працюю в дитячому будинку з психічно хворими дітьми і дітьми з вадами мовлення з листопада 2013 року.З 2009 по 2013 рік проходила навчальну і виробничу практику у Київській психоневрологічній лікарні Павлова №1.На даний час пройшла курси підвищення кваліфікації післядипломної освіти за спеціальністю дошкільне виховання.Надалі планую займатись улюбленою справою,вдосконалюватись та вчитися.Розглядаю індивідуальну роботу з дітьми дошкільного віку з різними вадами мови,психологічний супровід та їх підготовку до школи вдома(є досвід).На даний час не розглядаю роботу в садочках.
По всім питанням і пропозиціям можете звертатись по телефону [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»))

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: