Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 24 липня 2023 PRO

Юлія

Начальник производства, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Вишгород

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділення

з 03.2013 по нині (11 років 1 місяць)
КОД УДППЗ ЦПЗ 10 Укрпошта, Вышгород (Грошова)

Відкриття та закриття робочих змін.Видача готівки операторам, почтальйонам, видача пенсії громадянам,видача марок,конвертів,товару, ведення звітів щомісяця. Це все ведеться у програмі Арм ВЗ

Освіта

Національний Транспортний Університет

Автомеханічний, інженер з охорони навколишнього середовища та природокористування, Киев
Вища, з 2007 по 2012 (4 роки 8 місяців)

Спеціальність пов'язана з прорахунками шкідливих речовин від підприємств, автомобілів, природних викидів, і якщо працюєш на підприємстві, то потрібно створити план і заходи, щоб зменшити кількість шкідливих речовин, спеціальними установками, фільтрами.

Додаткова інформація

Народилась в місті Вишгород, Київська область, навчалась в Старопетрівській школі з 1996-2007 рік. З 2006-2007 проходила базові курси на секретаря-керівника, сертифікат на руках є, потім поступила до Національного Транспортного Університету, закінчила його, отримала магістра. З 2012 року влаштувалася на роботу до Укрпочти на оператора, але з 5 березня 2013 року була переведена на начальника відділення. З 2014 року по сьогоднішній день знаходжусь в декреті, маю дворічну доньку Софію,чоловік Тимошенко Дмитро. На осінь дитину віддаю до садочку, і маю бажання вийти на роботу. На старе місце не хочу виходить, із-за мінімальної заробітної плати.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: