Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 березня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/3985574

Менеджер по закупкам (ЗЕД), логіст, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер з логістики

з 03.2018 по нині (6 років 1 місяць)
Виробництво та реалізація жіночого одягу

1) організація роботи відділу логістики, взаємодія з іншими структурними підрозділами компанії;
2) великий досвід з компактного пакування продукції для відправки та вибору оптимального варіанту її відправки різноманітними кур'єрськими та поштовими службами по Україні та закордон;
3) підготовка необхідного пакету документів, у т.ч. для митного оформлення.

Менеджер по закупкам

з 02.2012 по 03.2018 (6 років 1 місяць)
ТОВ «Дона 2010», ТОВ "Голді Трейд", Хмельницький (гуртова торгівля дитячим одягом)

1) здійснення аналізу продажів дитячого одягу для дітей до 12 років, із наступним розміщенням замовлень на українських, турецьких та європейських фабриках; 2) документальне оформлення поставок продукції, підготовка документів для торгово-промислової палати та митних органів для експортного оформлення та митного очищення партії товару; 3) пошук нових постачальників та новинок для розширення асортименту; 4) здійснення контролю за термінами поставок та оплати постачальникам; 5) проведення усього комплексу заходів із сертифікації продукції, яка постачається виробниками, відповідно до вимог технічних регламентів Митного союзу Росії, Білорусі, Казахстану тощо.

В.о. начальника відділу обслуговування юридичних осіб

з 10.2008 по 01.2012 (3 роки 3 місяці)
Центральне відділення ПАТ «КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК» в м. Хмельницький, Хмельницький (Фінанси, банки, страхування)

1) відкриття/закриття поточних рахунків юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; 2) консультування та обслуговування клієнтів, супроводження їх експортно-імпортних операцій; 3) заходи первинного фінансового моніторингу операцій клієнтів тощо.

Начальник відділу валютного контролю

з 02.2007 по 09.2008 (1 рік 7 місяців)
Філія «Хмельницька дирекція» АТ «ІНДЕКС-БАНК», Хмельницький (Фінанси, банки, страхування)

1) супроводження експортно-імпортних операцій клієнтів; 2) аналіз та перевірка зовнішньоекономічних контрактів та супровідних документів на відповідність вимогам чинного законодавства; 3) здійснення валютного контролю за міжнародними розрахунками клієнтів банку; 4) контроль за законодавчо встановленими строками повернення валютної виручки; 5) формування інформації для файлів звітності НБУ #36, #39, #70, #73, #С9, #D3, #E2.

Провідний економіст відділу обслуговування корпоративних клієнтів

з 01.2005 по 01.2007 (2 роки)
Філія ВАТ «Укрексімбанк» у м. Хмельницькому, Хмельницький (Фінанси, банки, страхування)

1) супроводження розрахунково-касового обслуговування юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (проведення платежів, операції з готівковими коштами, надання виписок за рахунками, довідок тощо); 2) супроводження експортно-імпортних операцій клієнтів, аналіз та перевірка контрактів та супровідних документів на відповідність вимогам чинного законодавства; 3) здійснення валютного контролю за міжнародними розрахунками; 4) формування інформації для файлів звітності НБУ #36, #39, #70, #73, #С9, #D3, #E2.

Економіст з бухгалтерського обліку та аналізу господарської діяльності

з 10.2003 по 12.2004 (1 рік 2 місяці)
Хмельницький інститут Міжрегіональної академії управління персоналом (МАУП), Хмельницький (Освіта, наука)

1) облік оплати за навчання студентами інституту; 2) контроль дебіторської заборгованості; 3) проведення платежів за допомогою системи Клієнт-банк; 4) внесення банківських виписок до програми 1С:Підприємство

Бухгалтер-економіст

з 06.2001 по 10.2003 (2 роки 4 місяці)
ТОВ «Побутрадіотехніка», ДП «Побутрадіотехніка-сервіс», Хмельницький (продаж та сервісне обслуговування РРО)

1) облік заробітної плати, розрахунків з підзвітними особами, із контрагентами (постачальниками послуг, орендарями); 2) підготовка документів для оформлення кредитів та відкриття кредитних ліній; 3) оформлення установчих документів та реєстрація дочірніх підприємств в органах виконавчої влади, податкових органах, фондах соціального страхування; 4) відкриття рахунків у банківських установах; 5) ведення бухгалтерського обліку дочірнього підприємства.

Освіта

Тернопільський національний економічний університет

Магістратура, "Банківська справа", Тернопіль
Вища, з 2006 по 2007 (11 місяців)

Захист магістерської роботи на тему «Організація міжнародних розрахунків та методика їх відображення в системі бухгалтерського обліку банків».

Технологічний університет Поділля

Інженерно-економічний, облік та аудит, Хмельницький
Вища, з 1996 по 2001 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Office Веб-браузери IP-телефонія

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Професійні якості: аналіз даних для подальшого планування діяльності; планування витрат та розробка бюджетів; робота із постачальниками (розміщення замовлень, контроль їх виконання, укладання зовнішньоекономічних контрактів та контроль дотримання їх умов); забезпечення доставки продукції від постачальника до складу компанії; забезпечення митного оформлення експортно-імпортних вантажів.
Особисті якості: якісне виконання обов’язків, висока працездатність, відповідальність, комунікабельність, вміння самостійно приймати рішення та нести за них відповідальність, толерантне ставлення до колег та вміння працювати у команді.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: