Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Олександр

Начальник службы безопасности, 19 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто:
Кропивницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника управління

з 06.1995 по 07.2016 (21 рік 1 місяць)
Головне управління національної поліції в Кіровоградській області, Кропивницкий (Кировоград) (Охорона, безпека, оборона)

З 2008 по 2016 роки очолював Управління дільничних інспекторів міліції Кіровоградської області

Освіта

Полтавский кооперативный институт

Экономист, Полтава
Вища, з 1998 по 2002 (3 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

З червня 1995 по серпень 2016 року проходив службу в органах внутрішніх справ. Починав з посади оперуповноваженного відділу по боротьбі з економічною злочинністю.
У серпні 1996 року був зарахований на посаду дільничного інспектора міліції Кіровоградського МВ, відтоді пройшов шлях від дільничного до заступника начальника управління превентивної діяльності - начальника служби дільничних інспекторів поліції ГУНП в Кіровоградській області, яку очолював з листопада 2008 року.
За час роботи в органах внутрішніх справ та в Головному управлінні національної поліції в Кіровоградській області отримав достатній досвід щодо використання методів та способів правоохоронної діяльності, практичного застосування адміністративного та кримінального законодавства, придбав нових та розширив коло знайомих в правоохороних та інших контролюючих органах як в м. Кіровограді, в області та інших регіонах держави. Маю статус учасника бойових дій, водійське посвідчення категорії В.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: