Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 квітня 2017

Вікторія

Юрист, помічник юриста, керівник підрозділу, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Секретар судових засідань; головний спеціаліст із забезпечення звязків із засобами масової інформації

з 11.2012 по нині (11 років 5 місяців)
Корольовський районний суд м. Житомира., Житомир (Державні організації)

Основні обов’язки - здійснення фіксації судового процесу; повідомлення сторін про розгляд справи; здійснення запитів до організацій різних форм власності; оформлення та підготовка матеріалів справи та передача їх до канцелярії суду, інших судів; написання процесуальних документів; інші вказівки судді та апарату суду.
На даний момент займаю посаду головного спеціаліста із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації. До кола обов’язків входить надання інтерв’ю та коментарів представникам ЗМІ; здійснення контролю за змінами в законодавстві та доведення до відома суддів та працівників апарату суду; робота зі зверненнями громадян та запитами на отримання публічної інформації; публікація новин на офіційних веб-порталах судової влади; підготовка процесуальних документів та інші доручення Голови суду та Керівника апарату.

Спеціаліст першої категорії

з 09.2011 по 11.2012 (1 рік 2 місяці)
Апеляційний адміністративний суд Житомирської області,, Житомир (Державні організації)

робота із зверненням громадян; реєстрація вихідної кореспонденції; видача та оформлення рішень суду; надання відповідей на запити різних структур

Секретар суду

з 01.2011 по 09.2011 (8 місяців)
Богунський районний суд м. Житомира, Житомир (Державні організації)

виписуванням та видачею виконавчих листів, здійснювала реєстрацію цивільних справ, виконувала інші обов’язки Голови суду та Керівника апарату.

Державний виконавець

з 09.2009 по 01.2011 (1 рік 4 місяці)
Корольовський Відділ державної виконавчої служби Житомирського міського управління юстиції, Житомир (Державні організації)

відкриття та виконання виконавчого провадження; здійснення запитів до різних державних (приватних) структур; представництво в органах судової влади; прийом громадян.

Освіта

Житомирський державний технологічний університет

Факультет – економіка підприємства, Житомир
Незакінчена вища, з 2015 по 2017 (2 роки 3 місяці)

Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого»

Юрист. Правознавство, Харьков
Вища, з 2009 по 2012 (3 роки 3 місяці)

Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права.

Кваліфікація – юрист., Житомир
Середня спеціальна, з 2005 по 2009 (3 роки 8 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Національна школа суддів України. Підготовка працівників апаратів судів на тренінгу на тему: "Звязки з громадскістью в судах"

2015 3 дні

Національна школа суддів України. Підготовка працівників апаратів суддів.

з 21.11.2016 по 23.11.2016

Знання і навички

Користувач ПК Користувач Internet Windows Робота з оргтехнікою Робота зі сканером Робота з факсом Робота з ксероксом MacOS Текстові редактори Операційні системи Електронна таблиця Водійське посвідчення категорії А1 А В1 В видане 06.09.2011 року

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Додаткова інформація

Давиденко Вікторія Валентинівна

Контактна інформація
16.05.1990 року народження, не заміжня.
м. Житомир, пр. ІІІ Березівський 6 кв. 119
моб. тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
мейл. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
2005-2009 роки – Житомирський кооперативний коледж бізнесу і права. Кваліфікація – юрист.
2009-2012 роки - Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого» отримала повну вищу освіту за спеціальністю «Правознавства» та здобула кваліфікацію юриста.
З 2015 року по теперішній час – Житомирський державний технологічний університет. Факультет – економіка підприємства.

Досвід роботи:
1. 04.09.2009 – 2011 рік - призначена до Корольовського Відділу державної виконавчої служби Житомирського міського управління юстиції, на посаду державного виконавця. До кола моїх обов»язків, входили наступні: відкриття та виконання виконавчого провадження; здійснення запитів до різних державних (приватних) структур; представництво в органах судової влади; прийом громадян.
2. 05.01.2011 – 31.08.2011 року переведена до Богунського районного суду м. Житомира, на посаду секретаря суду. На даній посаді я займалася виписуванням та видачею виконавчих листів, здійснювала реєстрацію цивільних справ, виконувала інші обов’язки Голови суду та Керівника апарату.
3. 01.09.2011 – 09.11.2012 року - Апеляційний адміністративний суд Житомирської області, займала посаду спеціаліста першої категорії. Основні завдання: була робота із зверненням громадян; реєстрація вихідної кореспонденції; видача та оформлення рішень суду; надання відповідей на запити різних структур.
4. з 10.11.2012 року та по теперішній час працюю у Корольовському районному суді м. Житомира. До квітня 2015 року займала посаду секретаря судових засідань. Основні обов’язки - здійснення фіксації судового процесу; повідомлення сторін про розгляд справи; здійснення запитів до організацій різних форм власності; оформлення та підготовка матеріалів справи та передача їх до канцелярії суду, інших судів; написання процесуальних документів; інші вказівки судді та апарату суду.
На даний момент займаю посаду головного спеціаліста із забезпечення зв’язків із засобами масової інформації. До кола обов’язків входить надання інтерв’ю та коментарів представникам ЗМІ; здійснення контролю за змінами в законодавстві та доведення до відома суддів та працівників апарату суду; робота зі зверненнями громадян та запитами на отримання публічної інформації; публікація новин на офіційних веб-порталах судової влади; підготовка процесуальних документів та інші доручення Голови суду та Керівника апарату.

Спеціальні знання та навики:
Досвід роботи з комп'ютером: операційні системи (Windows, MacOS), програми (текстові редактори, електронні таблиці, спеціальні програми). Маю досвід володіння оргтехнікою: (факс, модем, сканер, копіювальне обладнання, і т.п.) Вільно володію українською, російською мовами, англійською-зі словником.

Особисті якості:
Характер спокійний, урівноважений, але свої погляди відстоюю активно та аргументовано, доброзичлива, комунікабельна, вмію аналізувати та логічно мислити. Намагаюсь уникати конфліктних ситуацій. Швидко пристосовуюсь до нових умов праці. Звикла працювати у команді на досягнення результату.
Можливість відряджень у тому числі за кордон.

З повагою Давиденко В.В.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: