Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 квітня 2017

Дмитрий

Кондитер, технолог

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний університет львівська політехніка

Інститут хімії та хімічних технологій. Технолог інженер харчової промисловості по спиртобродіню, Львов
Незакінчена вища, з 2010 по 2013 (2 роки 11 місяців)

Додаткова інформація

Близнюк Дмитрий Константинович
Дата народження:
Вік :03 Лис 1990
26 років
Регіон проживання:Хмельницький
Можливість переїзду:бажано Київ, Інші країни
Телефон(и):[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Отправить сообщение



Досвід роботи


Ресторан «Гра з Вогнем» Київ ( Кондитер)
2016 Вересень - січень
Елітний магазин «Good Wine» Київ (Кухар холодного цеху)
2016 червень-вересень
Кухар ( Універсал)
Квіт2015- Квітень 2016
Ресторан «Фамілія»
Від 20 до 50 співробітників
Шеф-кухар
Жов 2013 - Гру 2014 (1 рік 3 міс)
ТМ "Мамин Хліб"
від 20 до 50 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Розробка страв,складання калькуляційних карт , запуск мережевих кафе, менеджмент .

Офіціант
Чер 2013 - Лис 2013 (6 міс)
Готельно рестораний комплекс "Південна Брама"
від 20 до 50 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Кухар холодного цеху , Кухар гарячого цеху , Піцеолла
Бер 2012 - Чер 2013 (1 рік 4 міс)
Паб "Юніон Джек"
від 20 до 50 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Спочатку був кухар гарячого цеху , після того пройшов навчання на Піцеолу , досконально її оволодів , також процював на холодному цеху старшим зміни .

Офіціант
Тра 2011 - Вер 2011 (5 міс)
Ресторан "Колізей"
до 20 співробітників Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы


Освіта


Львівська Політехніка (Львів , Україна )
Рік закінчення 2013
Технолог-інженер харчової промисловості по спиртобродіню бакалавр

Хмельницький Торгівельно Економічний Коледж (Хмельницький , Україна )
Рік закінчення 2010
Технологія та інженерія харчування молодший спеціаліст

Володіння мовами


Англійська – середній
Російська - вільно
Українська - рідна

Курси, тренінги, сертифікати


Базовые курси кондитера (Украина , Киев )
Рік закінчення 2014
Закінчив курси кондитера в кулінарній школі Євгенія Чернухи

Низькотемпературне приготування страв. Технологія “Sous vide” (WCG) (Львів , Україна)
Рік закінчення 2014
Учасник авторського майстер класі Є. Сушко , Приготування страв при низьких температурах

Феєрія кулінарного мистецтва (WCG) (Львів , Україна )
Рік закінчення 2014
Учасник авторського майстер-класі Вячеслава Совенка , по кондитерським виробам

«Ефективне меню» Ресторатор Україна (Київ , Україна )
Рік закінчення 2014
Учасник авторського семінару Сергія Трахачевського " Ефективне Меню"
Chef’s camp (Івано-франківськ, Україна)
Рік закінчення 2015
Учасник семінару для Шеф-кухарів від Рестопракктиків.


Додаткова інформація



Військова служба :
Окремий Полк Президента України

Захоплення та інтереси :
Кондитерське мистецтво,Біг на дальні дистанції.Книги ,Кіно , музика,готування страв , здоровий та активний спосіб життя .

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: