Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 жовтня 2023 PRO

Євген

Керівник, заступник керівника валютного контролю, нагляду

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник начальника департаменту

з 09.2022 по 10.2023 (1 рік 1 місяць)
АТ «АКБ «Конкорд», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація процесу здійснення валютного нагляду в підрозділі. Організація порядку проведення валютного контролю, аналізу та перевірки валютних операцій клієнтів банку, в тому числі щодо індикаторів сумнівних операцій, підтвердження/не підтвердження суті та мети операцій та спростування ознак ризиковості, здійснення валютного контролю власних операцій банку. Організація навчання працівників банку. Ініціювання та розробка методологічного забезпечення валютного контролю. Ініціювання та участь в автоматизації процесів. Консультування та проведення зустрічей із клієнтами банку, а також співробітниками інших підрозділів банку.

Начальник управління

з 08.2020 по 09.2022 (2 роки 1 місяць)
АТ "Юнекс Банк", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи підрозділу, контроль бізнес процесів, пов'язаних з проведенням валютних операцій. Організація роботи з нерезидентами. Контроль інвестиційних операцій. Забезпечення контролю за переказами в іноземній валюті фізичних осіб. Контроль наявності підстав та забезпечення своєчасності виконання безготівкових операцій клієнтів в іноземній та національній валюті. Перевірка документів, аналіз та контроль за фінансовими операціями та їх учасниками, на предмет підтвердження/не підтвердження суті та мети операцій, спростування ознак ризиковості/сумнівності операції. Оцінка, аналіз, обробка та накопичення відповідної інформації. Проведення зустрічей з клієнтами та потенційними клієнтами банку. Взаємодія з іншими структурними підрозділами Банку, надання консультацій, роз'яснень працівникам Банку щодо здійснення валютних операцій. Участь у розробці та удосконаленні процесів, методики проведення валютних операцій.

Заступник Директора департаменту

з 06.2019 по 08.2020 (1 рік 2 місяці)
АБ "Укргазбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Організація та контроль роботи підрозділу. Проведення зустрічей із клієнтами та працівниками банку, надання консультацій з питань, що належать до компетенції підрозділу. Участь у розробці та удосконаленні процесів, методики проведення та контролю валютних операцій. Здійснення заходів (перевірка та аналіз документів), що регулюють відносини у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів. Виконання функцій та обов'язків ризик координатора (виявлення, аналіз та надання інформації підрозділу ризик менеджменту) у процесі управління інцидентами операційного ризику. Надання відповідних пропозицій керівництву для мінімізації або уникнення операційних ризиків для Банку при здійсненні валютних операцій. Організація навчання та підвищення кваліфікації працівників банку. Співпраця з підрозділом внутрішнього аудиту, фінансового моніторингу та інших структурних підрозділів Банку. Контроль наявності підстав та забезпечення своєчасності виконання безготівкових операцій клієнтів в іноземній валюті.

Заступник Начальника управління валютного контролю

з 06.2018 по 06.2019 (1 рік)
АБ "Укргазбанк", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Контроль виконання співробітниками управління покладених на них функцій. У підпорядкуванні 15 працівників. Перевірка документів, їх аналіз та контроль за фінансовими операціями та їх учасниками, на предмет підтвердження/не підтвердження суті та мети операцій та спростування ознак ризиковості/сумнівності, контроль наявності підстав та своєчасності виконання безготівкових операцій клієнтів в іноземній валюті. Здійснення контролю за експортно-імпортними та інвестиційними операціями клієнтів банку. Консультування клієнтів, та співробітників банку. Співпраця з іншими підрозділами банку. Автоматизація робочих процесів, тестування, опис, впровадження.

Головний фахівець Відділу системного аналізу Департаменту фінансового моніторингу

з 08.2017 по 06.2018 (10 місяців)
ПАТ "ПУМБ", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Контроль наявності підстав та забезпечення своєчасності виконання безготівкових операцій клієнтів в іноземній валюті. Консультація клієнтів, а також консультація та курування регіональних підрозділів з питань валютного законодавства. Оцінка, аналіз, обробка, накопичення відповідної інформації. учасниками, на предмет підтвердження/не підтвердження суті та мети операцій та спростування ознак ризиковості/сумнівності пов'язаними з купівлею іноземної валюти для подальшого переказу за межі України. Співпраця з іншими підрозділами банку.

Начальник Відділу Управління валютного контролю

з 07.2012 по 07.2017 (5 років)
ПАТ "Діамантбанк", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Організація роботи підрозділу та здійснення контролю за виконанням співробітниками відділу, покладених на них функцій. Здійснення контролю експортно-імпортних, інвестиційних операцій та кредитів від нерезидентів юридичних та фізичних осіб. Контроль підстав та дотриманням термінів розрахунків. Забезпечення своєчасного та достовірного створення статистичної звітності, що належать до компетенції відділу. Листування з клієнтами, банками, державними органами з питань валютного контролю зовнішньоекономічних операцій. Підготовка, у межах компетенції, висновків щодо фінансового моніторингу, формування та відправлення пакету документів для НБУ. Проведення зустрічей, консультування з питань валютного законодавства клієнтів, та працівників банку.

Головний економіст Управління валютного контролю

з 05.2012 по 07.2012 (2 місяці)
ПАТ "Сбербанк", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Операції купівлі-продажу валюти на МВРУ. Контроль 98 файлів. Звітність НБУ. Ведення обліку та контролю валютних операцій. Ведення журналів контролю за імпортними операціями. Консультація клієнтів із питань валютного законодавства. Розгляд пакета документів клієнта на відповідність їх чинному законодавству для купівлі валютних коштів, переказів. Листування з банками, клієнтами.

Головний економіст Управління валютного контролю

з 02.2008 по 05.2012 (4 роки 3 місяці)
АТ "Родовід Банк", Киев (Фінанси, банки, страхування)

Операції купівлі-продажу валюти на МВРУ, формування зведених заявок. Контроль файлу # 98. Списання валюти для продажу та зарахування гривні, а також списання гривні на купівлю валюти згідно з заявками клієнтів. Ведення обліку та контролю валютних операцій з імпорту, експорту та переказів без відкриття рахунку. Консультація клієнтів з питань валютного законодавства. Розгляд пакету документів клієнта на відповідність чинному законодавству для здійснення валютної операції. Листування з банками, клієнтами. Підготовка даних статистичних звітів. Кредити від нерезидентів Валютні операції фізичних осіб.

Освіта

Європейський університет

Банківська справа, Магістр з банківської справи, Киев
Вища, з 2008 по 2009 (9 місяців)

Міжрегіональна Академія Управління Персоналом

Фінанси, Фінансовий менеджмент, Сорокино (Краснодон)
Вища, з 2002 по 2007 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Національний центр підготовки банківських працівників України, Підвищення кваліфікації

Багато разів, денні

Міжрегіональна Академія управління персоналом, Підвищення кваліфікації

2007

Представництво МАУП, Користувач ПК

2005

Знання і навички

Користувач ПК

Додаткова інформація

Є права категорії "А" і "В".
Заняття у вільний час: Спорт (плавання, біг, катання на роликах), рибалка, туризм

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати