Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 січня 2024 PRO

Катерина

Психолог, HR-менеджер, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіс-менеджер, HR-administrator

з 09.2021 по 10.2023 (2 роки 1 місяць)
OTAKOYI, Львів (IT)

Основні обов'язки як офіс-менеджера охоплювали багато аспектів, спрямованих на забезпечення життєдіяльності офісу та створення комфортних умов для працівників, незалежно від їхнього місця перебування, закупівлі різноманітних продуктів і забезпечення їх наявності в офісі, також співпраця з різними службами доставки та підрядниками, підтримка порядку в офісі та догляд за рослинами.
Управління документообігом, включаючи підготовку документів для нових працівників та облік документів у відповідних таблицях. Також забезпечення обліку сувенірної продукції та координація замовлення.
До обов'язків також входила робота з бенефітами працівників, включаючи контроль та оновлення даних, формування Welcome Box, підготовку подарунків до свят та заходів, а також управління бюджетами офісу.
Також до моїх обов'язків входило придбання канцелярського приладдя та обладнання та підтримання належного рівня запасів, поновлення аптечки.
Організація різних заходів та івентів, комунікація з працівниками, адмініструванні внутрішніх програм роботи з персоналом (peopleforce). Тісна співпраця з HR Department. Приймала участь у процесах онбордингу /оффбордингу. Також ктивно приймала участь в плануванні та проведенні заходів компанії, HR маркетингових активностях.
HR-administrator:
Адміністрування peopleforce (Постінг картинок за пам'ятними датами та змінами в оргструктурі, привітання в чаті, контроль дедлайнів та цілей, управління документацією та інструкціями в базі знань, налаштування політик відсутності та спілкування з підтримкою, створення нових позицій та взаємодія з ІТ кластером).
Івенти (Складання плану та бюджету івентів, організація тематичних івентів та спілкування з підрядниками, планування та менеджмент всіх процесів, комунікація з працівниками у загальних чатах та отримання фідбеку, ведення каналів по інтересах та створення івент-брошур).
Сувенірна продукція (Планування та узгодження подарунків для працівників, контроль макетів та бюджетів, співпраця з підрядниками, організація сувенірів у офісі (ручки, блокноти, коробки тощо).
Англійська (Комунікація з вчителькою та планування нових семестрів, допомога з розкладом та створенням форм для запису, інформування працівників про нові семестри та ведення звітності, розрахунок).

Офіс-менеджер (Менеджер по персоналу)

з 11.2017 по 08.2021 (3 роки 9 місяців)
ТОВ "Доріс Адвертайзинг", Житомир (Маркетинг, реклама, PR)

- Прийом та переадресація вхідних телефонних дзвінків та звернень;
- Організація документообігу;
- Робота з сервісами google (таблиці, документи, презентації, опитування);
- Реєстрація вхідної/вихідної кореспонденції;
- Написання та оформлення офіційних листів, звернень;
- Розміщення вакансій, контроль акаунтів та відгуків на вакансії.
- Зустріч відвідувачів;
- Робота з первинною бухгалтерською документацією в програмі 1С (виставлення рахунків, створення контрагентів, контроль оплат,
проведення звірки взаєморозрахунків з контрагентами, рознесення банківської виписки, проведення вхідних податкових накладних, формування авансових звітів, створення контрагентів і т.д.)
- Робота з бухгалтерськими документами:
(контроль повернення документів від покупців та постачальників, проведення звірки взаєморозрахунків з контрагентами, оплата рахунків, створення платіжного доручення, формування виписки, онлайн-банкінг, формування залишку на рахунках, виконання доручення головного бухгалтера.)
- Замовлення канцелярії для працівників;
- Ведення графіку відвідування (відпустки, відгули, лікарняне);
- Ведення обліку особового складу працівників фірми;
- Оформлення наказів та розпоряджень (накази виробничі, накази про відпустки, накази з кадрів: про прийняття, звільнення, переведення) ;
- Ведення та зберігання трудових книжок;
- Оформлення особових карток;
- Ведення журналів реєстрації наказів;
- Ведення обліку надання відпусток, розрахунок залишку відпусток;
- Ведення табелю робочого часу працівників;
- Передача показників комунальних послуг, контроль оплати;
- Замовлення документів, квитків, подарунків;
- Координація корпоративного зв'язку;
- Організація корпоративів, привітання співробітників та клієнтів фірми;
- Координація та контроль роботи кур'єра, прибиральниці;
- Замовлення меблів, офісного приладдя, і т.д.;
- Закупна необхідних товарів у офіс (кава, чай і т.д, побутова хімія);
- Організація обслуговування кондиціонерів;
- Організація медогляду працівників компанії;
- Координація сигналізації в офісі;
- Забезпечення життєдіяльності офісу;
- Підготовка подарунків для клієнтів;
- Підготовка, замовлення подарунків для співробітників та їх дітей до свят.

Асистент вихователя

з 06.2016 по 11.2017 (1 рік 5 місяців)
Житомирський дошкільний навчальний заклад №45, Житомир (Освіта, наука)

У ролі асистента вихователя моя робота зосереджувалась на супроводі дітей з особливими освітніми потребами, де основні функції включали проведення занять, допомогу в процесі адаптації та розробці індивідуальних програм розвитку.
Супровід та підтримка (Забезпечення ефективного супроводу дітей з особливими освітніми потребами в навчальному та виховному процесі, надання підтримки в різних ситуаціях для забезпечення їхнього комфорту та успішності).
Проведення занять (Розробка та впровадження інтерактивних та інклюзивних занять для забезпечення доступності та врахування потреб кожної дитини).
Допомога в адаптації (Активна участь у процесі адаптації нових дітей, забезпечення їхнього відчуття прийняття та комфорту в новому оточенні).
Індивідуальні програми розвитку (Розробка індивідуальних програм розвитку враховуючи унікальні особливості та потреби кожної дитини).
Консультації батьків (Забезпечення регулярних консультацій з батьками для обговорення прогресу та визначення оптимальних стратегій підтримки вдома).

Практичний психолог, Вихователь

з 07.2015 по 08.2016 (1 рік 1 місяць)
Житомирський дошкільний навчальний заклад №45, Житомир (Освіта, наука)

Працюючи в дошкільному закладі на посаді психолога, я відповідала за організацію та планування навчально-виховного процесу з метою забезпечення всебічного особистісного розвитку дітей, зміцнення та захисту їх психічного здоров'я. Мої обов'язки включали:
Проведення занять: (Індивідуальні та групові заняття для кожної дитини відповідно до її потреб та рівня розвитку, використання арттерапії для сприяння творчому та емоційному вираженню дітей).
Психодіагностична робота: (Застосування методів психодіагностики для виявлення особливостей розвитку та потреб кожної дитини, розробка індивідуальних підходів на основі виявлених особливостей).
Інклюзивна освіта: (Супровід дітей з особливими освітніми потребами, проведення занять та надання допомоги у процесі адаптації.
Розвивальна робота: (Організація та проведення розвивальних заходів для всіх дітей для сприяння комплексному розвитку).
Тренінги та круглі столи: (Проведення тренінгів для педагогів та батьків для обміну досвідом та покращення педагогічної практики, організація круглих столів для обговорення актуальних питань виховання та розвитку дітей).
Індивідуальні програми та консультації: (Розробка індивідуальних програм розвитку для кожної дитини, надання консультацій батькам з питань виховання та розвитку дитини).

Діловод

з 07.2015 по 11.2017 (2 роки 4 місяці)
Житомирський дошкільний навчальний заклад №45, Житомир (Освіта, наука)

- Робота з кадрами (персоналом) установи (розробка посадових інструкцій, положень, інструкцій з охорони праці);
- Формування особових справ працівників, внесення змін пов’язаних з трудовою діяльність (прийом, переведення, звільнення, розрахунок трудового стажу, оформлення трудових книжок);
- Заповнення кадрової документації (особова картка працівника форми П-2, особовий листок по обліку кадрів, заповнення звіту про прийнятих працівників №5-ПН і т.д.);
- Написання вихідних листів, ведення журналів реєстрації наказів, оформлення офіційних документів;
- Редагування (внесення змін) до Колективного договору, Правил внутрішнього трудового розпорядку закладу;
- Робота з оргтехнікою (підключення проектора, створення презентацій, копіяювання, скануванння, редагування документів)

Асистент кафедри соціальної та практичної психології

з 09.2014 по 06.2015 (9 місяців)
ЖДУ ім.Івана Франка, Житомир (Освіта, наука)

(за сумісництвом)
Працюючи на кафедрі, ключовими моїми обов'язками була організація та проведення практичних та лабораторних занять для студентів таких дисциплін як: "Загальна психологія", "Вікова психологія", “Практикум з загальної психології” та "Основи психокорекції". Це включало в себе докладне планування та втілення освітніх програм, а також заповнення відповідної документації для забезпечення якісного та ефективного проведення занять.

Лаборант кафедри соціальної та практичної психології

з 09.2011 по 07.2015 (3 роки 10 місяців)
ЖДУ ім.Івана Франка, Житомир (Освіта, наука)

Навчаючись на факультеті я паралельно почала працювати лаборантом на кафедрі.
До моїх обов'язків входила робота з різною документацією. Ось деякі з них:
Заповнення та обробка документів, систематичне заповнення особових карток та залікових книжок студентів, перевірка та контроль їх заповненості, перевірка ведення журналів груп, перевірка роботи старост.
Систематична розробка та виставлення розкладу для студентів та викладачів з урахуванням актуальних вимог та запитів, враховуючи вимоги навчальних планів та забезпечення оптимальної організації навчального процесу.
Впорядкування та систематизація документообігу факультету для забезпечення швидкого та ефективного доступу до інформації.
Створення та ведення бази даних документації факультету.
Забезпечення заповнення та вчасної подачі звітності, включаючи відомості про успішність, відвідуваність та інші показники.
Організація роботи з викладачами: (Координація та організація взаємодії між викладачами та студентами для вирішення актуальних питань, що стосувалось графіка чи розкладу занять).
Також робота передбачала виконання різних поставлених задач керівників факультету та ректорату університету. Тісна співпраця з працівниками деканату.
Ці обов'язки передбачали високий рівень відповідальності, організаційні навички та точність в роботі з документами для забезпечення ефективної діяльності факультету та забезпечення якісної освіти для студентів.

Освіта

Житомирський державний університет ім. Івана Франка

Соціально-психологічний, Психологія, Житомир
Вища, з 2009 по 2014 (4 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси водіїв категорії "В"

2015, 3 місяці

"Психологічні навички роботи з дітьми та їх батьками у гуманістичному підході" Київський Гештальт Університет

2015-2016 рр. 1 рік
Сертифікат

Арт-терапевтичний проєкт Підлипних

2023

«КПТ-модель консультування та супроводу при пережитті втрати»

2023, жовтень
Сертифікат

«КПТ-підхід для коупінгу з професійним стресом та запобігання вигоранню»

2023, жовтень
Сертифікат

Корекція психосоматичних проявів методами арт-терапії

2023, жовтень

Знання і навички

Старанність Тактовність Організація заходів Ведення документації Робота в команді Управління персоналом Адміністрування офісу Уміння користуватись оргтехнікою Догляд за квітами Закупівля товарів Закупівля канцелярії Закупівля продовольчих товарів Здатність до навчання Емпатія Дитяча психологія Робота з особливими дітьми Знання психології Відповідальність Активність Проведення індивідуальних занять Арт-терапія Неупередженість Толерантність Уміння працювати в режимі багатозадачності Пунктуальність Комунікабельність Уміння швидко засвоювати нову інформацію Управлінські навички Чесність Адаптивність Онбординг персоналу Уважність

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Здатна знаходити спільну мову з різними аудиторіями, створювати сприятливий клімат в колективі.
Вмію працювати в команді і самостійно.
Відповідально і старанно виконую покладені на мене обов'язки.

Особисті якості: Дипломатична, відповідальна у ставленні до навчання та роботи, наполеглива та доброзичлива, цілеспрямована, ввічлива, уважна, життєрадісна, комунікабельна, організована, пунктуальна, орієнтована на результат, здатна до співпраці, швидко навчаюся і прагну до підвищення свого професійного рівня.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: