Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 16 травня 2019

Андрій

Юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
52 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Резюме

Ім’я, по батькові, прізвище: Сибірьов Андрій Анатолійович

Дата й місце народження: 20 червня 1971 року,

Домашня адреса: м.Рівне

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта: У 1993р. закінчив з відзнакою Український університет інженерів водного господарства за спеціальністю «Інженер – економіст», у 2005р. Острозьку академію за спеціальністю «Правознавство»

Стаж роботи: у 1993 – 2004рр. працював у органах податкової служби на різних посадах в управлінні податкового аудиту та податкової міліції (ДПІ у м. Рівне та ДПА у Рівненській обл.). У 2005 - 2010рр. – приватний підприємець. Напрямок діяльності: надання послуг у сфері податкового та господарського права, реєстрація та перереєстрація СПД. З 2011р. по даний час юрисконсульт у приватному акціонерному товаристві. Основний напрямок роботи: підготовка та підписання договорів, представлення інтересів підприємства у державних органах (податкових, органах місцевого самоврядування та дозвільних органах) у разі необхідності оскарження їх рішень, стягнення заборгованості з фізичних та юридичних осіб, виселення боржників із займаної житлової площі, реєстрація об’єктів нерухомого майна (вновь створених та приватизованих), реєстрація та внесення змін до установчих документів юридичних осіб. Крім того є досвід у судових справах з трудового та земельного права.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: