Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 11 березня 2024 PRO

Юлія

Су-шеф, кухар-універсал, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар універсал

з 10.2022 по нині (1 рік 6 місяців)
Грузинський ресторан ‘‘Мама манана‘‘, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв відповідно меню. Контроль заготовок відповідно меню. Підтримання робочого місця в чистоті на протязі робочого дня.

Су-шеф,кухар

з 05.2022 по 10.2022 (5 місяців)
Ресторан ‘‘Wine Garden’’, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості і приготування страв авторської і європейської кухні.

Су-шеф,кухар

з 03.2020 по 11.2022 (2 роки 8 місяців)
ПБ‘‘Лелека‘‘, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості виданих страв на лінію пацієнтів. Приготування страв по технологічних картах, видача страв на відповідні лінії видачі( зал, палати перебування мам). Приготування і видача фуршетів і банкетів. Підтримання робочої зони в чистоті на протязі робочого дня. Контроль заготовок відповідно меню і кількості, термінів придатності.

Су-шеф,кухар

з 04.2018 по 03.2020 (1 рік 11 місяців)
Ресторан "Царське Село", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль чистоти на кухні та на робочих місцях працівників. Санітарний стан обладнання і холодильників.
Контроль подачі та якості страв які замовляють гості. Наявність заготовок відповідно процесу, меню та їх стікерування.
Приготування та видача банкетів, фуршетів.
Приготування салатів та холодних закусок, оформлення, подача. Приготування заготовок згідно асортименту. Дотримання санітарних норм на робочому місці.
Складання списків закупки, прийом та контроль якості продуктів, ротація продуктів,термін зберігання, наявність продуктів відповідно меню.
Списання продуктів по мінімуму.
Контроль штатного меню.
Ведення табелю обліку робочого часу працівників, вихід на роботу по відповідному графіку.
Правильний розподіл та видача чайових.

Кухар

з 12.2013 по 04.2018 (4 роки 4 місяці)
Нова лінія, Київ (Роздрібна торгівля)

Приготування страв різної складності української, європейської кухонь.
Відповідно тех.карт та вимог якості і санітарних норм.
Холодного, м'ясного мучного процесів, гарнірів, перших страв, десертів, випічки.

Кухар холодного процесу

з 10.2012 по 12.2013 (1 рік 2 місяці)
Ашан, реал, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування салатів,закусок відповідно тех. картам і вимогам якості, санітарним нормам.

Кухар-універсал

з 02.2010 по 09.2012 (2 роки 7 місяців)
Велика кишеня, Київ (Роздрібна торгівля)

Приготування страв української та інших кухонь, відповідно вимогам якості, санітарним нормам та тех.картам холодного, м'ясного,мучного процесів.

Кухар

з 11.2004 по 05.2006 (1 рік 6 місяців)
Кафе-піцерія "Сієста", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Всі процеси піци до видачі її на замовлення (замішування тіста, формування, випікання)

Освіта

Ртпл

Кухар,кондитер, Рівне
Середня спеціальна, з 2003 по 2005 (2 роки)

Знання і навички

Є досвід роботи кухарем в сім'ї Приготування страв української, європейської кухні. Правильно планувати робочий час.

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Неконфліктна, стресоустойчива.
Без ш/з, пунктуальна, відповідальна, серйозне ставлення до роботи.
Наявність субординації.
Наявність мед/книги.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: