Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 28 серпня 2017 PRO

Олена

Керівник регіонального відділення банку, департаменту, центру VIP-обслуговування, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

керівник відділення АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» м.Київ.

з 10.2016 по нині (7 років 6 місяців)
АТ «ПІРЕУС БАНК МКБ» м.Київ., Киев (Фінанси, банки, страхування)

Створення відділення з нуля. Спеціалізація відділення – малий та середній бізнес. Забезпечення виконання стандартів якості роботи, дотримання політик та процедур банку. Підбір персоналу, активний пошук та залучення клієнтів на обслуговування. Продаж банківських продуктів пріорітетним клієнтам малого та середнього бізнесу та фізичним особам.

Керуючий Києво-Святошинського відділення ПАТ «КБ «ХРЕЩАТИК» м.Київ.

з 04.2002 по 10.2016 (14 років 6 місяців)
«КБ «ХРЕЩАТИК» м.Київ., Киев (Фінанси, банки, страхування)

Відділення спеціалізувалось на корпоративному бізнесі. Залучало та здійснювало комплексне обслуговування VIP клієнтів. Колектив відділення був орієнтований на досягнення високого фінансового результату та збільшення прибутковості банку за рахунок розвитку наступних напрямків діяльності:
- активний пошук та залучення нових клієнтів на обслуговування. У відділенні обслуговувалось 3 300 клієнтів, в т.ч 800 клієнтів –юридичних осіб та 2500 клієнтів - фізичних осіб. Крім того відділенням було відкрито 103 зарплатних проекти, 42 000 активних платіжних карток. Потужна клієнтська база та професіоналізм команди надавали змогу досягати високих кінцевих результатів , генерувати та постійно збільшувати операційний дохід банку.
- активний продаж банківських продуктів корпоративним клієнтам: кредитування, авалювання векселів, гарантійні, документарні операції, факторинг. Відділення активно працювало з гарантіями тендерного забезпечення, виконання умов договору, імпортними та експортними акредитивами, авалюванням та врахуванням векселів, овердрафтами , кредитними лініями, тощо.;
- продаж банківських продуктів фізичним особам: кредити, грошові перекази, платіжні картки, тощо.

Заступник керуючого Залізничної філії АКБ «Укрсоцбанк» м.Київ.

з 07.1995 по 10.2001 (6 років 3 місяці)
АКБ «Укрсоцбанк» м.Київ., Киев (Фінанси, банки, страхування)

Напрямок корпоративного бізнесу, кредитування, робота з цінними паперами, валютний контроль, зовнішньоекономічна діяльність, гарантії, факторинг, залучення корпоративних клієнтів на обслуговування, продаж банківських продуктів.

Економіст, старший економіст, начальник відділу кредитування Залізничної філії АКБ «Укрсоцбанк».

з 09.1983 по 06.1995 (11 років 9 місяців)
АКБ «Укрсоцбанк»., Киев (Фінанси, банки, страхування)

економіст, старший економіст, начальник відділу кредитування Залізничної філії АКБ «Укрсоцбанк».

Освіта

Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана

«Фінанси та кредит»., Киев
Вища, з 1983 по 1989 (5 років 11 місяців)

Повна вища.1989 рік – Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана. Спеціальність «Фінанси та кредит».

Додаткова освіта та сертифікати

1994 рік – Німеччина – курси підвищення кваліфікації

1994 рік

1997 рік - Кіпр – курси підвищення кваліфікації

1997 рік

1998 рік - Франція – курси підвищення кваліфікації

1998 рік

2000 рік - Англія – ділова поїздка

2000 рік

2001 рік - Іспанія – ділова поїздка

2001 рік

Знання і навички

Кредитування в національній та іноземній валюті. Робота з цінними паперами Робота з фізичними особами Фінансово-економічний аналіз діяльності відділення Робота з корпоративними клієнтами та VIP клієнтурою

Рекомендації

Надаються по запиту

Надаються по запиту

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

33 року загального банківського стажу. 23 роки управління колективами відділень , з яких 15 років на посаді керуючого. Створення з нуля філії/відділення банку. Легко орієнтуюся у нестандартних ситуаціях, маю аналітичний склад ума. Комунікабельна. Стресостійка.
Лідер. Вмію працювати в команді та мотивувати людей на ефективну роботу. Орієнтована на кінцевий результат. Вмію залучати юридичних та фізичних осіб на обслуговування , продавати послуги пакетом, створювати для клієнтів комфортні професійні умови VIP обслуговування.

ОСНОВНІ КВАЛІФІКАЦІЙНІ НАВИКИ:
•Кредитування в національній та іноземній валюті.
Всебічний експрес аналіз фінансового стану позичальника, аналіз грошових потоків та бізнес плану, досконале володіння нормативними документами НБУ з питань кредитування, валютного контролю, фінансового моніторингу та вміле застосування їх на практиці.
•Робота з цінними паперами
Сертифікована Державною комісією по цінних паперах та фондовій біржі, як Торговець цінними паперами. Знаю та вміло застосовую на практиці Закони України з питань роботи з цінними паперами.
•Робота з фізичними особами
Зазарплатні проекти, пластикові картки , кредити , депозити, перекази, продаж пакетних послуг, тощо;
•Фінансово-економічний аналіз діяльності відділення
Аналіз доходів та витрат. Щомісячне прогнозування очікуваних доходів та витрат . Аналіз факторів, які можуть вплинути на їх динаміку. Постійний моніторинг та аналіз собівартості ресурсної бази.
•Робота з корпоративними клієнтами та VIP клієнтурою
Залучення на обслуговування в банк корпоративних клієнтів. Нарощування клієнтської бази за рахунок залучення на обслуговування постійних партнерів клієнтів по бізнесу. Постійний аналіз активної клієнтської бази. Продаж банківських послуг клієнтам, які мають залишки по рахунках, а послугами банку не користуються. Вивчення ділових зв`язків клієнтів з метою залучення до банку партнерів по бізнесу. Проведення круглих столів. Контроль за проведенням розрахунків в національній та іноземній валюті. Питання валютного контролю, фінансового моніторингу. Детальний аналіз укладених зовнішньоекономічних контрактів, консультації клієнтам з питань проведення розрахунків. Досконале володіння нормативними документами НБУ з питань проведення розрахунків, валютного контролю та фінансового моніторингу. Обслуговування зовнішньоекономічної діяльності. Гарантії, акредитиви, тощо.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: