Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 14 лютого 2021

Вадим

Керівник служби безпеки, охорони

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Освіта – вища, юридична:
•1993-1996 Київське училище міліції МВС України, диплом молодшого спеціаліста, спеціальність правознавство;
•1998-2002 Національна академія внутрішніх справ України, спеціаліст, спеціальність - правознавство.
Досвід роботи:
З 1996-2015 співробітник підрозділів органів внутрішніх справ міста Києва та Київської області;
У 1996 році розпочинав службову діяльність оперуповноваженим по рокриттю квартирних крадіжок та крадіжок з підприємств, установ, організацій відділу карного розшуку районного управління ГУМВС України в місті Києві.
В подальшому проходячи службу в органах внутрішніх справ з 2005 до 2011 року обіймав керівні посади підрозділів Головного управління МВС України в місті Києві та Київської області, а саме: начальника відділення розшуку, заступника начальника та начальника відділів УДАІ м. Києва та Київської області.
З 2011 по 2015 перебував на посаді старшого інспектора з особливих доручень Управління кадрового забезпечення ГУВС м. Києва. На вказаній посаді до функціональних обов'язків входило проведення службових розслідувань відносно працівників ОВС за скоєння ними протиправних дій ( крадіжок, отримань незаконної грошової винагороди (хабара) і т.і.) з подальшим направленням матеріалів до органів Прокуратури.
У 2016 році старший зміни охорони мережі ресторанів "Містер Кет". До функціональних обов'язків входило проведення заходів по виявленню крадіжок працівниками мережі продуктів та матеріальних цінностей, проведення ревізій, контроль під час прийому та видачі товарів, продуктів харчування, підтримання у закладах громадського порядку.
З 2017 по 2018 рік керівник служби безпеки IT-компанії "ZLOIDEI". До функціональних обов'язків входило забезпечення збереження матеріальних цінностей компанії, службової таємниці, контроль за відеоспостереженням, проведення співбесід з кандидатами на посаду в компанії (перевірка особистих даних, складання відповідних юридичних документів щодо працевлаштування).
Маю досвід проведення опративно-розшукових заходів щодо розшуку та викриття осіб, які скоїли крадіжки особистого майна, розслідування та винесення рішення по матеріалах дорожньо-транспортних пригод, розслідування кримінальних проваджень, організації розшуку викраденого автотранспорту та водіїв транспортних засобів, які скоїли ДТП з потерпілими або загиблими і з місця пригоди зникли, організації та контролю за роботою підрозділів ОВС ДАІ м. Києва, Київської області, несенням служби особовим складом чергової частини у тому числі слідчо-оперативних груп, що займалися оформленням матеріалів ДТП з потерпілими та загиблими (кількість особового складу 70 чоловік).
Стисло про себе:
•пенсіонер МВС, підполковник;
•досвід роботи в колективі та на керівних посадах;
•грамотний користувач ПК;
•знання оргтехніки
•стаж керування службовим та приватним автотранспортом 24 роки, в посвідченні водія відкриті всі категорії;
•маю власний автомобіль - MAZDA 3, червоного кольору, тонований, клімат-контроль, ГБО;
•дисциплінований, цілеспрямований, відповідальний.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: