Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 31 серпня 2017

Олена

Администратор, секретарь, офис-менеджер, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Секретар - референт з в.о. інспектора по кадрам

з 06.2015 по 02.2017 (1 рік 8 місяців)
ПАТ СБК "Водпроект", Вінниця (Будівництво свердловин, колодязів, водогонів, виконання проектів для будівництва.)

Оформлення документів, договорів, наказів по підприємству, кадрових наказів, звітів , підбір персоналу, виконання поточних розпоряджень керівництва, робота із внутрішньою документацією, кореспонденцією та їх систематизацією, оброблення вхідної та вихідної документації.

Освіта

Вінницький технолого- економічний технікум

Технолог, Вінниця
Незакінчена вища, з 1997 по 1999 (1 рік 4 місяці)

Додаткова інформація

Стаж роботи:

22.08.2006 – прийнята на роботу ПМП ВФ «Панда» (виробництво б/а напоїв) на посаду діловод: робота з архівною документацією; 02.04.2007 – 01.03.2008 виконувала обов’язки офіс-менеджера: оформлення наказів, документів прийому/звільнення, відпустки, відрядження, робота з вхідною/вихідною та внутрішньо-нормативною документацією, кореспонденцією, відповідно до резолюцій керівника закладу передача документів на виконання; ведення обліку отриманої і відправленої кореспонденції; систематизація і зберігання документів поточного архіву; зберігання службової документації; створення презентацій.
01.03.2008 – 15.10.2009 адміністратор бази даних: обробка інформації за допомогою спеціально розробленою для ПМП ВФ «Панда» програмою «MАХ». Звільнена у зв’язку скорочення штату.

2010 – 2011 рр. ТОВ «Бамбук» «Трейд» на посаді офіс-менеджера: оформлення наказів, документів прийому/звільнення, відпустки, відрядження, робота з вхідною/вихідною та внутрішньо-нормативною документацією, кореспонденцією, первина бухгалтерія в 1S 7 (списання, оприходування, виписка расходних накладних, рахунків, ТТН, доручення і т.д)

2011 – 2014 р. ТОВ «САМІСТ» (виробництво авто хімії) менеджер з адміністративної діяльності: оформлення документів, наказів та поточних розпоряджень керівництва, робота із внутрішньою документацією, кореспонденцією та їх систематизацією, організація кадрових питань, оброблення вхідної та вихідної документації, координаційна робота із постачальниками, клієнтами, логістика, первина бухгалтерія (видаткові накладні, рахунки, списання, оприходування, ТТН , замовлення на виробництво і т.д) та кадри в 1S 8 (прийом, звільнення, відрядження, відпустка і т.д).

2015р.- 2017р.- ПАТ «СБК Водпроект», на посаді офіс-менеджера з в. о. менеджера по кадрам. Оформлення документів, наказів по підприємству, кадрових наказів, підбір персоналу, виконання поточних розпоряджень керівництва, робота із внутрішньою документацією, кореспонденцією та їх систематизацією, оброблення вхідної та вихідної документації.
Знання мов: українська – рідна; російська – вільно.

Навики: MS Office (Word, Exсel, Point), Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera) та E-mail (Outlook Express).

Водійські права: категории В.

Особисті якості: відповідальна, комунікабельна, надійна, стійка до стресових ситуацій, здатна йти на компроміс, працьовита, ініціативна, шкідливих звичок немає, творчий підхід до роботи, вимогливість до себе та до інших, чесність, порядність гарантую. Бажання навчатися, прагнення до професійного росту, вміння працювати у колективі.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: