Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 лютого 2022 PRO

Олена

Керівник, адміністратор, 6 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Березне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

адміністратор

з 04.2012 по нині (12 років)
магазин Спротландія, Рівне (торгівля спортивними товарами)

забезпечення безперебійної роботи магазину, аналіз стану ринків, розрахунок заробітної плати ,вирішення кадрових питань, підбір, оцінка, координація, навчання персоналу, ведення документації, приймання та облік руху товару, оперативний аналіз господарської діяльності підприємства, формування бюджету підприємства, спілкування з контролюючими органами. організація і контроль управління товарними потоками в магазині, планування, розподіл і контроль переміщення товарних запасів, аналіз попиту та продажу товару, підбір асортименту та замовлення товару, проведення інвентаризації товару, організація маркетингової діяльності.

Освіта

Рівненський Економіко-Гуманітарний інститут

Факультет - економічний, спеціальність менеджмент торгівельної діяльності та сфери послуг., Рівне
Вища, з 2008 по 2011 (2 роки 9 місяців)

Додаткова інформація

Навички
Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari) і E-mail (Outlook Express), графічними редакторами (PhotoShop CS2, CS3).
Посвідчення водія категорії В.
Особисті якості:
Комунікабельність, порядність, висока самоорганізація, стресостійкість, відповідальність, пунктуальність, вміння працювати в команді, здатність швидко орієнтуватися в складних ситуаціях.


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: