Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 червня 2020

Богдан

Керівник транспортної компанії

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
60 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

ЯЦУНДА БОГДАН МИХАЙЛОВИЧ

Відомості про себе : 15 грудня 1963 р. н.
Місце народження: м. Львів.
Адреса: м. Львів. вул. Угорська 27/16.
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).

МЕТА: Робота в компанії, де я можу застосувати свій 28 річний досвід роботи як Керівник транспортної компанії.

Ключові компетенції:
Досконале знання організації роботи транспортного підприємства
Ґрунтовне розуміння принципів роботи автотранспорту, зменшення витрат на поточне обслуговування
Забезпечення безперебійної роботи транспорту
Розробка, складання та контроль за дотриманням графіків ремонту, використання ПММ, списання вузлів та агрегатів.
Розробка планів навчань для водіїв з безпеки руху, проведення іспитів для водіїв зі знання ПДР, взаємодія із страховими компаніями.

ОСВІТА: Вища
1984-1989 р. Львівський Політехнічний інститут, механіко-машинобудівний факультет, спеціальність “Автомобілі та автомобільне господарство”.
2003-2005рр. Львівський національний університет ім. Івана Франка, економічний факультет, спеціальність “Економіка підприємства”.

ДОСВІД РОБОТИ :
2012-до теперішнього часу. ПРАТ „Львівобленерго”. Провідний інженер з безпеки руху. В підпорядкування 700 спеціалізованих транспортних засобів. Організація супроводу великогабаритних вантажів. Робота з страховими компаніями та ДАІ. Навчання та атестація водіїв з безпеки руху.

2010-2011. ТОВ „ДезоМарк”. Технічний директор. Забезпечення життєдіяльності фабрики з виробництва мийних та дезінфекційних засобів.

2009-2010. ПРАТ „Райффайзен банк Аваль”. Головний інженер з ремонту та експлуатації автотранспорту. Забезпечення безперебійної експлуатації інкасаторських машин Західного представництва банку. Атестація та навчання водіїв.

2008р. листопад-грудень. «СШРБУ-3». Директор з транспорту. Створення автопарку на 100 транспортних одиниць для ведення дорожніх робіт з ремонтною зоною та мобільним сервісним центром. Створення буферного складу запчастин. Причина звільнення – проект відкладено на невизначений термін в зв’язку із економічною кризою.

1998-2008р. ЗАТ“ Ензим”. Начальник автотранспортного відділу. Створення автопарку, що відповідає ліцензійним умовам – розширення власної технічної бази; контроль за проведенням ремонту та обслуговування автомобілів;планування графіків проведення ремонтних та сервісних робіт; проведення технічних консультацій із компаніями-виробниками автомобільної техніки; підготовка та атестація працівників ремонтної зони. Впровадження міжнародної сертифікації ІSО 9001. Робота з контролюючими органами: головне управляння на автомобільному транспорті; Західний територіальний експертно-технічний центр; ДАІ; санстанція. Розробка стратегії розвитку перевезень автомобільним транспортом продукції ЗАТ « ЕНЗИМ». Причина звільнення – обмежені можливості компанії по розвитку автотранспортного напрямку; отримання перспективної пропозиції по створенню великого автопарку.
В підпорядкуванні – 55 чоловік.
1998-1998 рр. СП “Цвітава”. Головний механік. Організація міжнародних перевезень живих тварин.

1991-1998 рр. АТП-14630. Начальник дільниці. Керівництво роботою дільниць: паливної апаратури, ковальсько-мідницької, шино-монтажної, токарної, ремонту ходової частини та електроцеха.
В підпорядкуванні – 84 чоловік.

1989-1991 рр. ВО “Полярон”. Механік колони. Контроль технічного стану автомашин. Ведення технічної документації, облік робочого часу. Планування ремонтних робіт.

Особисті якості:
націленість на результат
наполегливість
стресостійкість
професіоналізм
уміння керувати колективом більше 50 осіб
вмотивованість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: