Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 21 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4226888

Викладач української мови, кандидат педагогічних наук, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Херсон
Готовий працювати:
Дистанційно, Херсон

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Доцент

з 09.2007 по 09.2017 (10 років)
ХГУ, Херсон (Освіта, наука)

Брала активну участь у підготовці науково-методичної бази новоствореної кафедри мовної освіти, яку було створено 01.09.2017. Маю у співпраці оригінальні авторські розробки із дисциплін «Українська мова (за професійним спрямування», «Ділова українська мова», «Українська мова для іноземних студентів».
Викладала дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» та «Ділова українська мова» на 1, 2, 3 курсах факультетів: біології, географії і екології; фізичного виховання і спорту; природознавства, здоров’я людини та туризму; фізики, математики та інформатики; психології, історії та соціології і культури та мистецтва денної і заочної форм навчання.
Розробила і впровадила робочі програми, підготувала текстові завдання за спеціальністю і тестові завдання для самостійної роботи й контролю для студентів цих спеціальностей.
Викладала дисципліну «Українська мова для іноземних студентів» для студентів 2, 4 курсів факультетів біології, географії і екології, фізичного виховання і спорту, природознавства, здоров’я людини та туризму, економіки і менеджменту, юридичного факультету денної форми навчання.
Розробила і було впроваджено робочі програми і практикуми з роботи із іноземними студентами.
Викладала українську літературу для слухачів Центру довузівської підготовки Херсонського державного університету (підготовка до ЗНО).
Розробила збірник тестових завдань для слухачів Центру довузівської підготовки Херсонського державного університету «Українська література» – Херсон, 2016. – 70 с.
Одноосібно і у співавторстві було надруковано статті, збірники тестових завдань, навчальні посібники (список додається).
Виконувала громадські обов’язки секретаря засідання кафедри, помічника завідувача кафедри з науки. Була відповідальна за проведення університетської олімпіади з української мови (за професійним спрямуванням).
Була членом ради молодих вчених ХДУ, членом редакційної колегії збірників наукових праць «Студентські наукові студії» і «Магістерські студії».

Освіта

ХГУ

Факультет филологии и журналистики, Херсон
Вища, з 1995 по 2001 (5 років 9 місяців)

Освіта:
– 2002-2005, Херсонський державний університет
Ступінь: кандидат педагогічних наук
зі спеціальності: теорія і методика навчання (українська мова)
Звання: доцент
– 2000-2001, Херсонський державний педагогічний університет
Спеціальність: педагогіка та методика середньої освіти (ПМСО). Українська мова та література
Кваліфікація: Магістр
– 1995-2000, Херсонський державний педагогічний університет
Спеціальність: ПМСО. Українська мова та література і зарубіжна література
Кваліфікація: Спеціаліст

Додаткова інформація

02.11.2005 – 01.09.2007 - загальноосвітня школа І–ІІІ ступенів №28, вчитель української мови та літератури.
10.09.2004 – 1.06.2005 – Міжнародний університет бізнесу та права, старший викладач кафедри філософії, політології та лінгвістики.
Викладала дисципліну «Основи культури мовлення» для студентів усіх спеціальностей університету.
Розробила робочу програму із дисципліни, підготувала текстові завдання за спеціальністю.
01.11.2002 – 01.11.2005 – Херсонський державний університет, аспірант кафедри українського мовознавства та основ журналістики.
Викладала дисципліну «Методика викладання української мови».
01.09.2001 – 30.06.2002 – Херсонський державний педагогічний університет, асистент кафедри слов'янської філології.
Викладала дисципліни: «Усна народна творчість», «Давня українська література», «Українська література», «Теорія української літератури», «Методика української літератури».
15.08.1999 – 02.06.2005 – Загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів №28, вчитель української мови та літератури.
Викладала українську мову та літературу (5 – 11 класи). Була класним керівником, виконувала обов’язки секретаря педагогічної ради школи. Підготувала учнів до участі в міській олімпіаді, МАНі.
Грамоти і подяки (2012–2017 р.р.):
-Грамота за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у справі підготовки висококваліфікованих спеціалістів (Начальник управління освіти Херсонської міської ради: Наказ №1838-К від 12.11.2012).
-Грамота за багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у підготовку майбутніх фахівців (В.о. ректора ХДУ: Наказ №121-Н від 13.11.2014).
-Подяка за якісну, сумлінну працю (Ректор ХДУ: Наказ №58-Н від 21.10.2016)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: