Резюме від 22 січня 2018

Теременец Людмила

Инженер-технолог

Повна зайнятість.

Дата народження:
30 квітня 1984 (33 роки)
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Инженер

з 03.2003 по нині (14 років 10 місяців)
ТОВ "Столичный млын", Киев (Производство)


Освіта

НУХТ

Технология переработки зерна, Киев

Вища, з 09.2003 по 06.2007 (3 роки 9 місяців)


Додаткова інформація

Р Е З Ю М Е
Теременець Людмила Миколаївна
Дата народження:30.04.1984 р.

Телефон:
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан:Заміжня

Загальна кваліфікація:
-знання процесів по прийманню, зберіганню та переробці зерна;
-досвід роботи по визначенню якості зерна та продуктів його переробки;
-знання обладнання елеваторної, комбікормової, круп’яної та борошномельної промисловості;
-вміння працювати з нормативно-технічною документацією зернопереробної галузі;
-досвід роботи на приладах інфрачервоної спектроскопії та створення для них калібрувальних моделей;
-вільне володіння українською та російською мовами;
-навики роботи на комп’ютері на рівні користувача.
Досвід роботи:
2007-2017 – інженер з якості лабораторії з контролю виробництва
ТОВ „Столичний млин”:
- технічний аналіз зерна (визначення натури, вологості, кількості, якості клейковини та ін.) і продуктів його переробки (вологість, білизна, кількість, якість клейковини борошна та ін.);
- робота з експресним обладнанням INFRATEC 1241 та INFRATEC 1255 (його калібрування) по визначенню технічних і хімічних показників якості зерна та борошна;
- ведення документації лабораторії;
- виписування якісних посвідчень на продукцію;
- участь у внутрішніх аудитах системи якості ISO 22000.
2005-2007 – інженер – технолог II категорії лабораторії з контролю виробництва ЗАТ „Київмлин”:
- хімічний аналіз зерна та продуктів його переробки (визначення вологості та кислотності хлібобулочних виробів, вмісту білку на приладі KJELTEC 2100; сирої клітковини; кислотного числа жиру; важких металів на приладі АВА-1).
Освіта:
2007 – Національний університет харчових технологій.
Факультет: „технологія зберігання та переробки зерна”;
спеціальність: інженер – технолог по зберіганню та переробці зерна.
Особисті якості:
Відповідальна, акуратна, здатна самостійно працювати.


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме

Резюме за містами

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: