Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 17 жовтня 2020 PRO

Руслан

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Бердичів
Готовий працювати:
Житомир, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Менеджер по роботі з ключовими клієнтами

з 02.2017 по 10.2020 (3 роки 8 місяців)
ТОВ "Піонер Насіння Україна", Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Відповідальний за продажі (насіння та ЗЗР) та виконання планових показників реалізації продукції у ввірених агрохолдингах (4 відповідальні агрохолдинги, а також 7 областей Північно-Західного регіону) - планування продажів, надання рекомендацій, ведення та повний супровід контрактів; Демо-досліди та моніторинг всього критичного періоду росту рослин; Моніторинг ефективності плану захисту рослин, рекомендації щодо внесення добрив, захист рослин та підготовки ґрунту. Надання найкращого гібриду для кожного гектара. Підтримання агротехнічних знань про продукти і сервіси Кортеви. Виїзд, фіксація та вирішення скарг клієнтів. Встановлення та виконання плану продажів у ввірених агрохолдингах за допомогою «прямих продажів» та/або дилерської мережі. Проведення днів полів та семінарів агрономічної служби агрохолдингів. Встановлення та розвиток довготривалих партнерських відносин з відповідальними особами агрохолдингів. Координація та контроль роботи підлеглих на ввіреній території - 2 технічних спеціаліста з продажів.

Агроном-консультант (промоутер)

з 04.2014 по 02.2017 (2 роки 10 місяців)
ТОВ „Піонер Насіння Україна”, Житомир (Сільське господарство, агробізнес)

Відповідальний за продажі та виконання планових показників на ввіреній території Житомирської області; Демо-досліди та моніторинг всього критичного періоду росту рослин; Моніторинг ефективності плану захисту рослин, рекомендації щодо внесення добрив, захист рослин та підготовки ґрунту. Надання найкращого гібриду для кожного гектара. Підтримання агротехнічних знань про продукт і сервіс Pioneer. Виїзд, фіксація та вирішення скарг клієнтів. Визначення потенційних клієнтів, встановлення та розвиток довготривалих партнерських відносин з клієнтами. Встановлення та виконання плану на ввіреній території за допомогою Sales Reps та дилерів. Проведення днів полів та семінарів для клієнтів.

Заступник директора

з 06.2012 по 04.2014 (1 рік 10 місяців)
ТОВ „Нормагро”, Бердичів (Сільське господарство, агробізнес)

Організація виробничо-операційної діяльності підприємства. Організація і контроль виконання технологічного процесу виробництва в оптимальні строки та високому рівні; розробка технологічних карт, систем захисту с/г культур, посів демо полів кукурудзи, озимого ріпаку, проведення днів поля. Підбір, управління персоналом – 15 чоловік. Організація впровадження інтенсивних технологій вирощування с/г культур і підвищення їх ефективності з ціллю збільшення виробництва та покращення якості продукції, зниження її собівартості і затрат на одиницю продукції, підвищення продуктивності праці і виконання на основі цього планів і задач по виробництву і реалізації продукції рослинництва. Участь в розробці перспективних та річних планів розвитку господарства. Здійснення контролю використання техніки, якості продукції, що вирощується, витрати праці, вжиття заходів щодо попередження можливих збитків. Складання розрахунків і заявок на придбання мінеральних добрив, ЗЗР, насіння, обладнання та інших матеріально-технічних засобів для рослинництва.

Експерт з обслуговування клієнтів малого та середнього бізнесу

з 11.2007 по 06.2011 (3 роки 7 місяців)
Відділення АТ „ОТП Банк”, Бердичів (Фінанси, банки, страхування)

Пошук та залучення нових клієнтів, продаж повного набору корпоративних банківських продуктів, банківських продуктів клієнтам МСБ потенційним та існуючим клієнтам, формування та оформлення кредитної та юридичної справи, проведення фінансово-економічного аналізу платоспроможності позичальників (юридичні особи та ФОП), подання кредитної заявки на розгляд кредитного комітету, моніторинг кредитного портфелю, вживання заходів у разі невиконання клієнтами умов кредитного договору, забезпечення аналізу та контролю за прибутковістю клієнтів МСБ по відношенню до всього спектру банківських продуктів, участь в бюджетному процесі бізнес-лінії підприємств МСБ.

Старший спеціаліст по мікрокредитуванню

з 01.2006 по 11.2007 (1 рік 10 місяців)
Бердичівське відділення ЖРУ ЗАТ КБ „ПриватБанк”, Бердичів (Фінанси, банки, страхування)

Пошук та залучення нових клієнтів, продаж повного набору корпоративних банківських продуктів потенційним та існуючим клієнтам, формування та оформлення кредитної справи, проведення фінансово-економічного аналізу для визначення платоспроможності юридичних осіб та ФОП, подання кредитної заявки на розгляд кредитного комітету, моніторинг кредитного портфелю, вживання заходів у разі невиконання клієнтами умов кредитного договору, навчання молодших спеціалістів, член кредитного комітету по розгляду кредитів до 20 000 дол США (МКК).

Старший менеджер-логістик

з 09.2003 по 05.2005 (1 рік 8 місяців)
ПП „УкрКамеон-Європа”, ПП „Укрекспорт”, Київ (Транспорт, логістика)

Пошук потенційних клієнтів (замовників та перевізників); укладання договорів про міжнародну експедицію вантажів; здійснення контролю за перевезенням; оформлення первинної документації; навчання молодих спеціалістів, контроль за виконанням плану кожним співробітником, формування звітності керівництву.

Освіта

НАУ

Аграрний менеджмент, Київ
Вища, з 1998 по 2003 (5 років 3 місяці)

Магістр з менеджменту

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Відповідальне відношення до роботи, вміння швидко адаптуватися, орієнтація на результат, пунктуальність, комунікабельність, реалізм, уміння працювати в команді, вміння обґрунтовувати та відстоювати свою думку, здатність приймати відповідальні та виважені рішення, навички проведення переговорів, аналітичні здібності.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: