Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 жовтня 2017

Татьяна

Методолог, экономист, бухгалтер, 9 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

РЕЗЮМЕ
Ількова Тетяна Адольфівна
Адрес проживания: м. Київ, вул. Шумського 1, кв.73
Моб.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)


Досвід роботи
Квітень 2016 – по теперішній час - Головний економіст Департаменту роздрібних операцій ПАТ «Промінвестбанк».
Зміст роботи:
•розробка та погодження роздрібних банківських продуктів (написання бізнес-процесів, регламентів, інструкцій користувача, технологічних карт тощо);
•робота з законами, нормативно-правовими актами діючого законодавства України;
•оптимізація процесів (бізнес-аналіз процесів, підготовка технічних завдань щодо автоматизації нових процесів/продуктів, тестування та налаштування в програмних комплексах);
•підготовка інструктивних матеріалів для співробітників щодо нових/діючих продуктів/процесів;
•підготовка та погодження наказів/розпоряджень, ознайомлення співробітників з наказами, формування звітів, актуалізація посадових інструкцій, виготовлення/актуалізація зразків підписів працівників.
Маю досвід роботи зі страховими компаніями щодо:
-написання внутрішніх документів щодо взаємодії підрозділів банку при настанні страхових випадків; положення про акредитацію страхових компаній у банку; продаж страхових полісів у банку;
-налаштування (в програмних комплексах банку) обов’язкових параметрів страхових платежів.


Досвід роботи
Грудень 2013 – по березень 2016 - Головний економіст Відділу розрахунків та диспутних операцій Управління розрахунків та звітності Департаменту роздрібних операцій ПАТ «Промінвестбанк».
Зміст роботи:
•розробка та погодження внутрішніх нормативних документів банку та інструктивних матеріалів за напрямком діяльності - карткові продукти фізичних осіб (в межах компетенції Відділу розрахунків та диспутних операцій);
•актуалізація та погодження внутрішніх нормативних документів (регламентів, бізнес-процесів, порядків, положень в частині відповідності проведення банківських операцій діючому законодавству України) в межах компетенції Відділу розрахунків та диспутних операцій за напрямком діяльності - карткові продукти.

Досвід роботи
Листопад 2011 – по липень 2013 Головний економіст Відділу методології фінансового обліку Управління обліку та звітності Фінансового департаменту ПАТ «ВТБ Банк».
Зміст роботи:
•актуалізація та погодження внутрішніх документів банку (інструкцій, бізнес-процесів і технологічних карт) в частині обліку та відповідності банківських операцій правилам бухгалтерського обліку та облікової політики.

Досвід роботи
Листопад 2007 – по листопад 2011 Головний економіст Відділу технологій корпоративного бізнесу Управління банківських технологій і організації розрахунків ВАТ «ВТБ Банк».
Зміст роботи:
•розробка функціональних вимог для автоматизації бізнес-процесів банку;
•формування переліку операцій для розробки бухгалтерських моделей по продуктам;
•розробка технологічних карт для корпоративного і малого бізнесу;
•розробка і погодження інструкцій користувача за напрямками продуктів;
•підготовка і проведення тестування нового функціоналу банку за участю представників підрозділів банку. Складання протоколу тестування;
•налаштування параметрів нового продукту в програмних комплексах банку (в межах діючого функціоналу);
•налаштування шаблонів договорів в програмних комплексах банку;
•налаштування комісійних винагород продуктів в програмних комплексах банку, підтримка діючого функціоналу налаштованих шаблонів і типів продуктів в частині цінових параметрів.

Досвід роботи
Лютий 2005 – листопад 2007 Головний спеціаліст Департаменту обслуговування корпоративних клієнтів «СЕБ» банку.
Зміст роботи:
•відкриття та ведення рахунків юридичних осіб в національній і іноземних валютах;
•заключення зарплатних договорів;
•нарахування та контроль сплати клієнтами банку розрахунково - касового обслуговування в національній та іноземних валютах;
•первинний валютний контроль контрактів клієнтів, купівля і продаж іноземної валюти за заявками клієнтів;
•надання консультаційної підтримки потенційним клієнтам банку щодо оформлення пакетів документів при відкритті рахунку та банківського обслуговування (ознайомлення клієнтів з новими послугами, банківськими продуктами і тарифами банку).

Освіта Київський національний економічний, університет «КНЕУ», кваліфікація: Економіст.

Головні ділові якості
Працьовитість, відповідальність, пунктуальність, здібність працювати в команді, комунікабельність, вміння уникати конфліктних ситуацій, спрямованість на результат.
Додаткова інформаціяВолодіння мовами: українською та російською – вільно, англійською – середній рівень. Впевнений користувач роботи з комп’ютерними програмами: пакетом додатків Microsoft Office 2007 (Word, Excel, Power Point, Visio), Internet Explorer, Ліга, АВС B2, ОДБ «Барс», ОДБ «Скрудж», «1С-бухгалтерія». Пройшла курс навчання за напрямом «Оцінка для цілей оподаткування та нарахування і сплати інших обов’язкових платежів, які справляються відповідно до законодавства» (свідотство № 15\11 – ОДЦО 02.12.2013).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: