Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 7 серпня 2023 PRO

Володимир

Системний адміністратор (технічна підтримка), 18 000 грн

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Ірпінь
Готовий працювати:
Буча, Ворзель, Дистанційно, Ірпінь

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Віддалений Системний адміністратор/Виїздний адміністратор

з 09.2021 по нині (2 роки 7 місяців)
ФОП Гусак В.М., Ірпінь (Послуги для населення та бізнесу)

https://gusak-service.com.ua
Робота з замовником по договору/Технічна підтримка.
Технічна підтримка робочих місць користувачів. Консультація користувачів. Ремонт та налаштування комп’ютерної техніки.
Налаштування та супровід комутаційного обладнання в локальній мережі та розподілених сервісах (організація vpn, віддаленого доступу, тощо). Налаштування та супровід серверного обладнання (Windows, Linux — Ubuntu, Debian). Організація поштових служб (e-mail).
Розрахунок, встановлення, налаштування та супровід систем відеоспостереження.

Інженер noc

з 09.2020 по 10.2020 (1 місяць)
ТОВ «УКРКОМ», Киев (Телекомунікації, зв'язок)

Стажування

Адміністратор систем

з 11.2018 по 08.2020 (1 рік 9 місяців)
ТОВ "ДВ Прайд" Tusa_Bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з R-Keeper. Розроблення детального плану, монтаж та налаштування локальної мережі підприємства. Віддалений доступ, побудова розгалудженої корпоративної мережі. Супровід серверів на базі віртуальних машин VMWare. Налаштування та супровід системи ір-відеонагляду.

Системний адміністратор

з 04.2018 по 10.2018 (6 місяців)
ТОВ "Тигр-Кейтерінг" Tayger, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Налаштування віддаленого доступа, Робота з R-Keeper, Розроблення детального плану, монтаж та налаштування локальної мережі підприємства. Налаштування та супровід системи ір-відеонагляду. Резервне копіювання.

Голова Правління

з 10.2017 по нині (6 років 6 місяців)
ОСББ "Дуб-Ок", Ірпінь (Приватні особи)

Продавець консультант

з 10.2015 по 12.2015 (2 місяці)
ТОВ "НРП", Київ (Роздрібна торгівля)

Менеджер із збуту по Київській обл.

з 08.2014 по 08.2015 (1 рік)
ТОВ "Дітрейд", Київ (Роздрібна торгівля)

Освіта

Міжрегіональна Академія управління персоналом

Економіка та управління персоналом, Херсон
Вища, з 2017 по 2019 (2 роки)

Міжрегіональна Академія управління персоналом

Управління Бізнесом та Економіка Бізнеса, Херсон
Незакінчена вища, з 2012 по 2016 (3 роки 4 місяці)

Київський технікум залізничного транспорту

Комерційна діяльність, Київ
Середня спеціальна, з 2009 по 2012 (2 роки 8 місяців)

Знання і навички

Користувач Internet Windows MS Excel MS Word DNS DHCP Робота з ксероксом Windows Server Active Directory Адміністрування MikroTik GPO Налаштування роутерів Знание офисных программ Пользователь ПК MS Outlook Ответственность Аккуратность Инициативность Исполнительность Коммуникабельность Обучаемость Оптимизм Энергичность Волонтер

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

  • Хлобистов Віталій

    Хлобистов Віталій

    Тренер по курсам

    Контактні дані приховані
  • Сергій Олександрович

    Сергій Олександрович

    Керівник ІТ, ТОВ "Тигр-Кейтерінг"

    Контактні дані приховані
  • Олександр Русскіх

    Олександр Русскіх

    Системний адміністратор, ТОВ «УКРКОМ»

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

З моменту початку великої війни минув майже рік, і волею-неволею озираєшся на той шлях який було пройдено, згадуєш, переживаєш все знову, і знову, і знову…
Початок війни мене застав вдома. 24 лютого, я дуже погано спав і прокинувся десь близько о 5 ранку… 24/02… 04:31… В країну вже зайшли роzійські війська, але Ірпінь ще спав, але спати йому залишалося недовго. Припускаю, що об 05:30 прокинулися всі — почалася Історія, для нас почалася війна.
Так вже сталося, що я голова правління ОСББ в своєму будинку, а тому люди почали телефонувати мені, запитувати, просити поради. Ну, що я міг зробити, що я міг порадити? Напередодні зі всіх прасок нас запевняли, що вторгнення малоймовірно, а ще запрошували на шашлики…
Люди почали виїздити з міста. Знаєте, кожен сам обирає свій шлях в такі моменти. Хтось рятує себе, а хтось рятує інших. Ні тих, ні інших, в такі часи, не можна засуджувати. Але я обрав свій шлях і свою долю — я почав рятувати людей. Я почав допомагати з евакуацією людей поки ще з прифронтового міста, бо було розуміння і усвідомлення, що Гостомель, біля якого в той момент точилися бої, близько і цілком ймовірно, що на шляху до Києва руzня спробує пробиватися через Ірпінь.
Разом з депутатом Ірпінської міської ради, Тарасом В’язовченко, ми почали вивозити людей — з Ірпеня, з Бучі… В той момент для нас припинили існувати такі поняття як “свої” та “чужі” люди. Чужими стали лише і виключно — роzіяне. Було багато випадків коли потрапляли під обстріли чи доводилося тікати від окупантів. Всього й не згадати. Але саме в тоді бронежилет та каска замінили мені куртку та шапку. Вони завжди були зі мною і на мені. А ще, я активно порушував правила дорожнього руху, бо їздив за кермом не пристебнутим. Хай простять мене поліцейські, але у випадку чого, виплигувати з автівки значно зручніше коли ти не пристебнутий — такі були реалії.
А ночував я в своєму будинку. Станом на 5 березня в ньому залишилося 7 людей. В той день, як і в попередні дні, я евакуював людей, а десь об 15-й годині, коли був в районі Романівського моста, зателефонував сусід, щоб повідомити, що в будинок влучив снаряд. Мій будинок почав горіти. На превелике щастя люди, які залишалися в будинку, не постраждали, врятувалися. Вони швидко зібралися і покинули його, пішли жити до сусідів. А мій будинок згорів.
Чи припинив я після цього допомагати людям? Ні. Але залишатися в місті ставало все небезпечніше і небезпечніше. Знаєте, я не настільки герой щоб свідомо займатися самогубством і залишатися в місті в яке вже входили роzіяне. Було прийнято рішення і ми також евакуювалися. Повернулися ми в Ірпінь вже після його звільнення.
18 березня, ми не сидимо на місці, ми починаємо збирати гроші на автівку для наших хлопців, для наших захисників, для тих хто зі зброєю в руках боронить Ірпінь та Київ.
23 березня… несподівано, але треба — годинники з компасами та рюкзаки. Передаємо хлопцям.
28 березня, гроші зібрано, автівку придбано, відремонтовано і передано нашим захисникам.
3 квітня до хлопців їде iphone з якого керуватимуть “пташкою”. Також передаємо дизпаливо, тактичне взуття, термобілизну, і по дрібничках — наколінники, ліхтарики, футболки, шкарпетки тощо.
10 квітня, підгодовуємо нашу біологічну зброю і передаємо до селищ Бучанського району 9 тонн комбікормів.
12 квітня, ще одна “пташка” нашим хлопцям.
16 квітня приймаємо участь у прибиранні і готуємо Покровську церкву до Вербної неділі.
20 квітня… не забуду ніколи. В квітні весь світ здригнувся побачивши Бучу. І я побачив. Ми почали допомагати в морзі. Ми були там до кінця. Я вперше відчув на дотик запах смерті. Буча… Що було в той час найважчим? Все. Це був іспит для кожного з нас і ми його склали.
Травень… знову автівка, знову одяг, знову гуманітарна допомога, знову плівка для тимчасового накриття дахів частково зруйнованих будинків у Романівці, знову морг, знову дизельне пальне, знову… Знаєте, зараз вже всього й не згадати, що відбувалося тоді, у травні, червні, влітку…

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: