Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 29 жовтня 2018 PRO

Галина

Керівник відділу, проекту, головний спеціаліст, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу касових операцій

з 01.2018 по 02.2018 (1 місяць)
ПАТ RWSbank, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення касових операцій, консультування клієнтів, визначення справжності та перерахунок готівки, відкриття/закриття сховища цінностей, формування документів дня. Методологія касовоі роботи та грошового обігу. Впровадження проекту здійснення валютно-обмінних операцій ч/з ПТКС.

Начальник управління організаціі, супроводження, методологіі та контролю касових операцій

з 04.2013 по 08.2017 (4 роки 4 місяці)
АТ "ТАСКОМБАНК", Київ (Фінанси, банки, страхування)

Операційний супровід, облік та контроль операцій з клієнтами. Організація та контроль касовоі роботи. Участь в проектах касового менеджменту, грошового обігу, інкасаціі;оптимізаціі та покращення процесів ч/з каси, ПТКС, банкомати;централізаціі бек-офісу;розробка типових ролей. Написання технічних завдань з доопрацювання ОДБ проведення касових операцій, тестування, впровадження. Розробка та актуалізація внутрішніх нормативних документів банку, аналіз змін у законодавстві та НБУ, ініціювання та внесення змін. Укладання, супроводження договорів з банками, НБУ на кас. обслуговування, торгівлю готівки на МБ, інкасацію;підготовка рахунків, актів виконаних робіт, надсилання контрагентам, проведення розрахунків, нарахування та контроль сплати комісіі. Контроль, методологія та проставляння статистичних параметрів для складання звітів НБУ . Фінансовий моніторинг операцій з готівкою, контроль дотримання ідентифікаціі клієнтів. Погодження на посади та перевірка кваліфікаціі касирів, оформлення протоколів, керування роботою Атестаційноі комісіі;розробка програм навчання, учбових матеріалів, проведення навчання.
Проведення перевірок відділень з операційно-касовоі дисципліни. Здійснення централізованого супроводження, бухгалтерського обліку, контролю готівкових розрахунків клієнтів, вирішення проблемних питань,
відкриття, налаштування рахунків/договорів, контроль касових документів дня.

Начальник управління координаціі регіональних центрів підтримки

з 09.2008 по 04.2013 (4 роки 7 місяців)
АТ Сведбанк(публічне), Київ (Фінанси, банки, страхування)

Централізоване супроводження, бухгалтерський облік, контроль розрахунково-касових та депозитних операцій з клієнтами, ч/з каси, банкомати, ПТКС;торгівлі готівки на МБ, договорів з НБУ, банками, партнерами, агентами. Контроль та проставляння статпараметрів по операціях з готівкою для складання звітів НБУ. Організація, координація та контроль роботи регіональних центрів підтримки(26центрів) з питань операційного супроводу операцій з клієнтами, ведення касових операцій та інкасаціі, валютнного контролю, адміністратвно-господарських та юридичних питань. Участь та впровадження проектів злиття банків, відкриття/закриття підрозділів банку, централізаціі бек-офісу. Адміністрування персоналу вертикалі підтримки, контроль чисельності, розрахунок нагрузки, участь в підборі/прийнятті/звільненні.

Освіта

Тернопільський фінансово-економічний інститут

Кредитно-економічний факультет, Тернопіль
Вища, з 1980 по 1984 (3 роки 9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси "Бухгалтер+Головний бухгалтер+1С 8 Бухгалтерія для Украіни"

2017,3 місяці

Національний центр підготовки банківських працівників Украіни, "Клієнтська робота в банку;Продаж банк.продуктів через партнерів"

2007, 1місяць

Infor Manager, "Управління людьми і мотивація;Управління часом і делегування"

2004, 1 місяць

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Користувач ПК Користувач Internet MS Outlook 1С:Бухгалтерія ЛІГА:ЗАКОН HCL Notes Бухгалтерський облік ОДБ Directum Знання законів, документів НБУ в сфері банківськоі діяльності Знання побудови банківських процесів та продуктів Методолонічні навички написання положень, техкарт, інструкцій.

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Вміння працювати з великими масивами даних та в режимі багатозадачності, відповідальна, неконфліктна. Маю досвід роботи з клієнтами, координаціі та контролю регіональноі мережі, операційного супроводу, методологіі та розробки банківських продуктів, участі в багатьох успішних проектах;готова навчатись та ділитись досвідом.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: