Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 26 вересня 2017

Александр

Шеф-повар, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
25 років
Місто проживання:
Маріуполь
Готовий працювати:
Вінниця, Дистанційно, Дніпро, Запоріжжя, Київ, Маріуполь, Одеса, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 05.2017 по 07.2017 (2 місяці)
Эко-кафе "Молоко"; Food Truck "Underway", Мариуполь (380679408121)

Составление меню и оптимизация работы кухни

Су-Шеф

з 09.2016 по 02.2017 (5 місяців)
"LOFT" Gastro & Hookak Place, Мариуполь (Молодёжный гастробар)

Су-шеф
Исполняющий обязанности и заместитель шеф-повара

Повар

з 08.2016 по 08.2016 (менш ніж місяць)
"ФАРШ", Одесса (Фаст фуд ресторанного уровня)

Стажировка на открытой кухне (1 месяц) и работа с элементами food-show

Повар-пиццейола

з 05.2016 по 06.2016 (1 місяць)
Ресторан "Сад", Мариуполь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар пиццейола и китайской кухни

Повар-универсал

з 10.2015 по 08.2016 (10 місяців)
"Bier Keller", Мариуполь (Гостинично-ресторанный бизнес)

Повар (прошёл все цеха от заготовщика до процессника)

Освіта

МАУП

Управление персоналом и экономики производства, Киев
Незакінчена вища, з 2017 по 2021 (3 роки 8 місяців)

Заочное отделение

Международная Кулинарная Академия "Hector Jimenez Bravo Culinary &a Pastry Arts Academy"

Кулинария, Киев
Вища, з 2017 по 2017 (2 місяці)

Частная Кулинарная академия Эктора Браво. Обучали работе с продуктами, созданию новых блюд от закусок до десертов, составления меню и управлением персонала кухни.

Додаткова освіта та сертифікати

Hector Jimenez Bravo Culinary &a Pastry Arts Academy

2 месяца

Знання і навички

Обработка фото Авторская и современная подача и презентациям блюд Авторская рецептура из локальных продуктов

Додаткова інформація

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Работаю на кухне с 15 лет. Опыт работы в ресторанах ("Сад" Мариуполь, "Bier Keller" Мариуполь, "FLOUR" Киев), городских кафе ("МОЛОКО" Мариуполь), молодёжных гастро-баров ("LOFT" Мариуполь, "Da Vinci" Мариуполь) , уличной едой (food-truck "UNDERWAY" Мариуполь, фестиваль уличной еды "Street Food Mariupol"), фаст-фурах ресторанного уровня ("ФАРШ" Одесса)
Выступал ведущим и готовил завтраки на телевидении а так же умею общаться с гостями и есть ряд успешных проведённых мастер-классов

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: