Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 13 листопада 2022

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/4284324

Головний бухгалтер, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Радивилів
Готовий працювати:
Броди, Дистанційно, Київ, Львів, Рівне

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 01.2004 по нині (20 років 3 місяці)
Переробка оліїі ,комбікормів, будівництво,тваринництво, рослинництво транспортні перевезення

Майже всі ділянки бухгалтерської роботи, реалізацію знаю, однак не займаюся. Зарубіжні контракти на поставку обладнання і товарів, послуг по монтажу і ремонту обладнання , нарахування зарплати і вивантаження в бухгалтерію і в банк зарплатні відомості, 1с 8.3, 7.7, word, excel, стат і фінзвітність, клієнт-банк, облік кредитів, лізінгу,готівка і касові операції, оренда і емфітевзис, арт-звіт ,медок по електрообігу, розподіл і закриття затрат , облік ОЗ, НМА, МШП, списання ТМЦ, розподіл ПДВ між 2 деклараціями, облік будівництва на об'єктах ОЗ, робила бюджетне відшкодування ПДВ, експорт , заповнювала звіт по пільгах по експортних операціях,єдиний податок, загальна система оподаткування,працюю в медку і арт-звіті, користуюся електонним кабінетом, працюю через порт удаленно і через програму тіем вівер можу підключитися до любого по логіну, досвід великий, постійно навчаюся через читання і семінари бухгалтерських видань. Фактично працюю з 1993 року, головним бухгалтером з січня 1995 року, був декретний відпуск переривом 2.5 роки, а все дальше праця.

Освіта

ТАНГ

Економіка підприємств, Тернополь
Вища, з 1995 по 2000 (4 роки 9 місяців)

Освіта заочна, перша комерційний технікум(диплом з відзнакою)з спеціальністю Економіка. Основні дисципліни по спеціальності оцінки 5 балів( бухоблік, економічна теорія, економіка підприємств, менеджмент,)

Додаткова освіта та сертифікати

Нива-аудит

1 місяць

Знання і навички

Користувач ПК Бухгалтер з досвідом

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Працьовита, педантична, скорпульозна, щодня прочитую новини і зміни в законодавстві, працюю з великими обсягами інформації, не розголошую конфедиційної інформації, люблю свою роботу.

Схожі кандидати

Головний бухгалтер
10000 грн, Київ, Харків, Дистанційно

Головний бухгалтер
Київ

Головний бухгалтер
18000 грн, Київ

Заступник головного бухгалтера
Київ

Главный бухгалтер
50000 грн, Київ

Бухгалтер (єдиний, головний, ФОП, ТОВ)
7000 грн, Київ, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: