Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 27 серпня 2021

Тетяна

Адвокат, юрисконсульт

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто:
Кременчук

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Додаткова інформація

Я, Прогрущенко Тетяна Віталіївна, народилась 21 вересня 1975 року в м. Кременчук, Полтавська область.
У 1998 році закінчила факультет менеджменту Кременчуцького державного політехнічного інституту за спеціальністю «Менеджмент у виробничій сфері», отримавши диплом менеджера-економіста.
У 2001 році закінчила факультет міжнародного права Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка за спеціальністю «Міжнародне приватне право», отримавши диплом магістра міжнародного права з відзнакою.
З червня 2001 року по квітень 2002 року працювала юрисконсультом юридичного відділу ВАТ «Крюківський вагонобудівний завод».
З квітня 2002 року по листопад 2010 року працювала старшим викладачем правових дисциплін Кременчуцького державного університету ім. М. Остроградського (цивільне, господарське, трудове, фінансове, митне та міжнародне право).
З листопада 2011 року по жовтень 2017 року працювала юрисконсультом другої категорії юридичного відділу ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».
З жовтня 2017 року по жовтень 2018 року працювала начальником відділу по обслуговуванню ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» та підприємств, в яких ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод» є засновником ТОВ "ЮРТРАНСЕРВІС".
З жовтня 2018 року по теперішній час працюю провідним юрисконсультом юридичного відділу ПАТ «Крюківський вагонобудівний завод».
Основні навички:
-знання господарського, цивільного, трудового, митного, адміністративного, житлового права;
-знання господарського, адміністративного і цивільного процесу;
-досвід представлення інтересів підприємства в судах загальної юрисдикції, господарських та адміністративних судах першої, апеляційної та касаційної інстанції;
-досвід складання юридичних, процесуальних документів;
-практичні навички супроводу угод;
-досвід роботи з програмами та ресурсами: MS Office, Zakon.rada.gov.ua, ЛІГА:ЗАКОН, Державними реєстрами (судових рішень, юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань тощо).
Функціональні обов’язки:
-здійснення аналізу та контролю за відповідністю вимогам законодавства проектів наказів, інструкцій, положень та інших актів правового характеру, котрі готуються на підприємстві;
-підготовка висновків з правових питань, котрі виникають у процесі діяльності підприємства;
-моніторинг чинного законодавства та підготовка інформаційних довідок щодо змін у законодавстві котрі стосуються діяльності підприємства;
-складання й оформлення довіреностей керівникам підприємства на право підпису договорів (контрактів) та працівникам для представлення інтересів підприємства в усіх державних (недержавних) підприємствах, установах, організаціях та органах місцевого самоврядування;
-аналіз проектів різних категорій договорів і зовнішньоекономічних контрактів, підготовка висновків про їх доцільність та юридичну обґрунтованість;
-ведення претензійної роботи під час досудового врегулювання спорів (складання і пред’явлення претензій та підготовка обґрунтованих відповідей на пред’явлені претензії);
-представництво та захист інтересів підприємства в місцевих загальних, господарських і адміністративних судах усіх інстанцій, в державних (недержавних) підприємствах, установах, організаціях та органах місцевого самоврядування.
Також в мої обов’язки входить проведення щорічного навчання керівників структурних підрозділів, спеціалістів з договірної та претензійної роботи підприємства порядку укладення, виконання, контролю виконання договорів (контрактів) та порядку ведення претензійної роботи з контрагентами під час виникнення суперечок щодо виконання договорів (контрактів).
Свідоцтво про право на заняття адвокатською діяльністю № 2295.

Схожі кандидати

Юрист, адвокат
Кременчук, Полтава , ще 8 міст

Юрист-адвокат
Кременчук, Дистанційно

Адвокат, начальник юридичного відділу (управління)
45000 грн, Кременчук, Дніпро , ще 3 міста

Адвокат, юрист
Кременчук, Дистанційно

Адвокат, юрист
20000 грн, Кременчук, Дистанційно

Адвокат, юрист
Кременчук, Дніпро , ще 3 міста

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: