Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 12 вересня 2020 PRO

Юрий

Шеф-повар

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф повар

з 11.2019 по нині (4 роки 5 місяців)
Ресторан slow piggy, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Су-шеф

з 02.2019 по 10.2019 (8 місяців)
«Organza», Чехия (Гостинично-ресторанный бизнес)

знание чешской ,вьетнамской кухни.

Повар

з 09.2018 по 02.2019 (5 місяців)
Ресторан “Slow Piggy”, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Работа на Аргентинском гриле ,копчение на техасской коптильне ,хоспере .Знание американской кухни .

Шеф- повар

з 05.2012 по 09.2018 (6 років 4 місяці)
«Приват Элинг», Одесса (Гостинично- ресторанный комплекс)

Шеф-повар

з 06.2008 по 05.2012 (3 роки 11 місяців)
Аквамарин, Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 09.2002 по 06.2009 (6 років 9 місяців)
Ошн-тошн, Одесса (Готельно-Рестораный бизнес)

Повар

з 05.2002 по 09.2002 (4 місяці)
Ресторан»Куманець», Одесса (Гостинично-ресторанный бизнес)

Шеф-повар

з 06.2001 по 05.2002 (11 місяців)
Ресторан «Елки-палки», Одесса (Готельно-Рестораный бизнес)

Шеф-повар

з 09.1998 по 04.2001 (2 роки 7 місяців)
Р-н «Та-Одесса», Одесса (Организация банкетов,фуршетов.)

Освіта

Овпумтс-26

Повар-официант, Одесса
Середня спеціальна, з 1992 по 1994 (1 рік 8 місяців)

Имею опыт в Украинской,Венгерской,Японской,Европейской,Авторской,Средизимноморской,Американской,Одесской,Пан-Азиатской ,Итальянской ,Вьетнамской кухни.Разработка и составление меню по сезону.Набор и обучение персонала.Организация банкетов ,фуршетов.Имею опыт копчения.Открытие ресторана с нуля .Имею опыт на всех процессах.Создание проекта кухни.Трудолюбив , требователен к себе и к своим коллегам . Опыт работы более 20 лет .

Додаткова освіта та сертифікати

Посещение мастер классов - Coоkery School Евгения Чернухи

С 2015

Додаткова інформація

Стажировка у французского шеф повара школы le Gordon blue при открытии ресторана.

Схожі кандидати

Шеф-повар
80000 грн, Одеса

Шеф-повар
40000 грн, Одеса, Київ , ще 2 міста

Бренд шеф-повар (замена меню)
Одеса, Вінниця , ще 8 міст

Шеф-кухар
Одеса

Шеф-повар
20000 грн, Одеса

Технолог пищевого производства, шеф-повар
40000 грн, Одеса, Київ , ще 2 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: