Резюме від 17 квітня 2018 PRO

Гайко Павло Дмитрович

Керуючий рестораном, 35 000 грн

Повна зайнятість.

Дата народження:
19 березня 1987 (31 рік)
Місто:
Чернівці
Готовий до переїзду в:
Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, адресу та ел. пошту.

Щоб відкрити контакти, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.


Досвід роботи

Керуючий комплексом

з 09.2014 по нині (3 роки 8 месяца)
Ozyornoe, Черновцы (Ресторана)

- Сприяння підвищенню об'єму продаж і прибутку шляхом послідовного дотримання стандартів якості, культури обслуговування і санітарних норм.
- Забезпечення дотримання всіх організаційних і робочих інструкцій, положень, прийнятих в ресторані.
- Чітке дотримання касової дисципліни, форм і строків звітності.
- Розробка програм навчання персоналу ресторану.
- Контроль санітарного стану в ресторані, суворе виконання вимог Держпродспоживслужба.
- Затвердження платіжних відомостей на зарплатню співробітникам.
- Постійне спілкування з гостями ресторану, направлене на отримання інформації про якість обслуговування і приготування блюд, для збільшення продаж і виручки.
- Контроль проведення інвентаризацій та їх аналіз.
- Контроль за касовою дисципліною.
- Організація безпечних умов праці і контроль за виконання співробітниками правил технічної безпеки.
- Замовлення обладнання та продуктів.
- Контроль своєчасного проходження співробітниками медичного огляду і здавання аналізів.
- Стійка орієнтація на організацію відмінних ресторанних послуг для гостей ресторану.
- Удосконалення планової та облікової документації.
- Облік витрат виробництва та обігу, виконання кошторисів витрат, реалізації продукції (виконання робіт і послуг), результатів господарської діяльності.
- Складання звітних калькуляцій собівартості готової продукції (виконання робіт, послуг).
- Забезпечення раціонального та економного використання матеріальних, трудових і фінансових ресурсів з метою виявлення внутрішньогосподарських резервів зниження собівартості продукції (послуг), запобігання втрат.
- Підготовка даних для складання балансу та оперативних зведених звітів про доходи та витрати коштів на виробництво продукції, про використання прибутку.
- Інформування власників про недоліки в роботі, прийняття заходів щодо їх ліквідації.
- Постійне підвищення свого професійного рівня.
- Складати розклад роботи персоналу ресторану та щоденно контролювати кількість відпрацьованих годин.
- Інформувати співробітників про нововведення всередині ресторану та про новини Компанії.
- Організовувати та контролювати проведення генерального прибирання в ресторані.
- Контролювати наявність необхідного обладнання, інвентарю, витратних матеріалів в ресторані та їх технічний стан.
- Контролювати дотримання правил і норм охорони праці, техніки безпеки праці, протипожежної безпеки, санітарних вимог і правил особової гігієни, виробничої та трудової дисципліни.
- Щоденний контроль за раціональним використанням сировини, якістю готової продукції, правилами подання страв, строком їх реалізації.
- Контроль за зовнішнім оформленням та смаковими якостями страв, що реалізуються.
- Контроль зберігання сировини, полу фабрикатів та готової продукції, контроль за дотриманням товарного сусідства (строки та умови зберігання, температурний режим зберігання, строки та умови заморожування).
- Збереження собівартості готових страв та можливе зниження, в встановлених межах, з врахуванням обороту.

Офіціант

з 05.2014 по 09.2014 (4 месяца)
Ресторан "Portofino", Одесса (Ресторана)

Адміністратор

з 10.2013 по 04.2014 (6 месяца)
ГРК AllureInn, Черновцы (Ресторана)

Офіціант

з 04.2013 по 09.2013 (5 месяца)
Ресторан Portofino, Одесса (Ресторана)

Адміністратор

з 10.2011 по 03.2013 (1 рік 5 месяца)
Ресторан "Козачок" (Буковель), Ивано-Франковск (Ресторана)

Керуючий комплексом

з 03.2011 по 10.2011 (7 месяца)
ГРК "Барон Гартенберг", Черновцы (Ресторана)

Адміністратор

з 12.2010 по 03.2011 (3 месяца)
Ресторан "Козачок" (Буковель), Черновцы (Ресторана)

Адміністратор

з 08.2009 по 10.2010 (1 рік 2 месяца)
Розважальний комплекс "Egoist", Черновцы (Ресторана)

Адміністратор

з 02.2009 по 10.2010 (1 рік 8 месяца)
ГРК " Графська Садиба ", Черновцы (Ресторана)

Кальянщик

з 12.2008 по 02.2009 (2 месяца)
Ресторан "Квінто", Черновцы (Ресторана)

Адміністратор

з 05.2008 по 12.2008 (7 месяца)
Розважальний комплекс "Gran Pri", Черновцы (Ресторана)

Офіціант

з 01.2007 по 05.2008 (1 рік 4 месяца)
Ресторан "Суши-студия", Черновцы (Ресторана)

Рядовий

з 10.2005 по 10.2006 (1 рік)
Державна прикордонна служба України, Черновцы (Військова)

Офіціант

з 08.2003 по 09.2005 (2 роки 1 месяц)
Диско клуб "Реактор, Черновцы (Ресторана)


Освіта

КНТЕУ КНТЕІ

Фінанси, Черновцы

Вища, з 09.2005 по 05.2009 (3 роки 8 месяца)

Чернівецький державний технікум технології виробництва та економіки

Фінанси, Черновцы

Середня спеціальна, з 09.2002 по 06.2005 (2 роки 9 месяца)

Школа №32

Черновцы

Середня, з 09.1994 по 06.2002 (7 років 9 месяца)


Додаткова освіта

  • Управління фінансами (2017 рік, 8 днів)
  • Управління рестораном (2016 рік, 2 дня)
  • Управління персоналом ресторану (2016 рік, 2 дня)
  • Управління кухнею (2016 рік, 2 дня)
  • Управління баром (2016 рік, 2 дня)
  • Стандартизація роботи ресторану (2016 рік, 2 дня)
  • Що таке HACCP (2016 рік, 1 день)
  • Рішення складних ситуацій в ресторані (2016 рік, 1 день)
  • Організація шведського столу (2016 рік, 1 день)
  • Як поставити персонал в ресторані (2016 рік, 1 день)
  • Аудит ресторану (2016 рік, 1 день)
  • З підготовки внутрішніх тренерів-наставників в ресторані (2016 рік, 1 день)
  • Стандарти обслуговування в ресторані (2015 рік, 2 день)
  • Продажі в ресторані, підвищення продажів (2015 рік, 2 дня)
  • Стратегічні продажи в ресторані, продаж і проведення банкету (2015 рік, 2 дня)
  • Крадіжка в ресторані. Лінійний персонал (2014 рік, 1 день)
  • Мотивація персоналу в ресторані (2014 рік, 1 день)
  • Робота керівника. Що повинен знати і вміти ефективний керуючий рестораном (2014 рік, 1 день)
  • Збільшуємо прибуток. Активні продажі в ресторані (2014 рік, 1 день)

Професійні навички

  • Навички роботи з комп’ютером
    Володію Microsoft Word і Microsoft Excel

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — середній
  • Українська — експерт

Додаткова інформація

Прочитав таку літературу:

"Менеджер ресторану" Мусатов Олександр 2017 рік
"Підручник су-шефа" Мусатов Олександр 2017 рік
"Підручник кухаря" Мусатов Олександр 2017 рік
"Підручник офіціанта" Мусатов Олександр 2017 рік
"Вся справа в людях. Ваш ресторан: як з персоналу зробити команду" Побєдоносцева О. Б. 2017 рік
"Хочу такий ресторан! Від мрії до відкриття." Богатова Н. Б. 2017 рік
"Як заробити на фастфуді. Зробимо це по-швидкому" Гисаку А. А. 2017 рік
"Заставите інтернет працювати на ваш ресторан" Жоголева М.В. 2016 рік
"Як крадуть у ресторані: 100 способів обдурити власника" Назаров О. В. 2016 рік
"Кращі ресторанні фішки світу" Назаров О. В. 2016 рік
"Просування ресторану за 3 копійки" Назаров О. В. 2016 рік
"333 хитрості ресторанного бізнесу" Назаров О. В. 2015 рік
"Книга успішного керівника. Партнери. Персонал. Гості." Богатова Н.Б. 2015 рік
"Битва за гостя. Стратегія і тактика ресторанного маркетингу" Авруцький І. Г. 2015 рік
"Як нагодувати мільйон гостей. Організація харчування на масових заходах" Чариева М. О. 2015 рік
"Управління рестораном, який любить гостей" Гвоздовський В. А. 2015 рік
"Управління рестораном, який любить прибуток" Гвоздовський В. А. 2015 рік
"Ресторанний бізнес в малих містах. Секрети успішного відкриття і ефективного управління" Кондрашин А. В. 2015 рік

"Ресторан: робота над помилками" Курочкіна О. Б. 2014 рік
"200 ідей для вашого ресторану" 2014 рік
"Професійні стандарти, індустрії харчування" том 1 2013 рік
"Професійні стандарти, індустрії харчування" том 2 2013 рік
"Книга про смачний і корисний ресторанний маркетинг" Пак Я. С. 2013 рік
"Новий ресторан: 365 днів після відкриття, практичний посібник з управління" Затуліветров А. Б. 2013 рік
"Гість платить двічі, техніки підвищення продажів в ресторані" Миронов С. К. 2013 рік
"Ресторан від одного до мережі, досвід побудови та управління" Горбунов С. В. 2012 рік
"Як перемогти злодійство в ресторані" Циро С. В. 2012 рік
"Як розкрутити ресторан 2" Назаров О. В. 2012 рік
"Усе про ресторанний бізнес" Бєляєва А. М. 2009 рік
"Кав'ярня: з чого почати, як досягти успіху" Андрій Уланов 2008 рік

"Як добитися лояльності клієнтів в сфері послуг" Кен Бланшар, Джим Баллард, Фред Фінч 2008 рік
"Все що потрібно знати рестораторові: ресторани, кафе, клуби, бари." Астрейкова А. А., Матвєєв П. Д., Ананич Т. П., 2006 рік
"Кавовий заклад. Як перетворити кавові зерна в гроші" Том Матцен і Мерібет Харрісон 2006 рік
"Літні майданчики, створення і управління" Моїсеєва М. В. 2006 рік
"Італійський ресторан, створення і управління" Моїсеєва М. В. 2006 рік
"Східний ресторан створення і управління" Солдатенко Д. В. 2005 рік


Зберегти у відгуки Уже у відгуках

Схожі резюме

Усі схожі резюме


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: