Наскільки ваша компанія готова брати на роботу ветеранів? Пройдіть опитування
Резюме від 29 березня 2018 PRO

Олександр

Електрогазозварювальник, 10 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Електрогазозварювальник

з 10.2012 по 08.2017 (4 роки 10 місяців)
"Mostostal Pomorze S.A.", Гданьск (Будівництво нафтових платформ і конструкцій сполучення)

Виконання зварювальних і монтажних робіт згідно креслень з дотриманням усіх міжнародних норм і стандартів . Система контролю якості виконання подібних робіт передбачає ретельні перевірки незалежними експертами та спеціалістами з країн-замовників на всіх етапах будівництва - ренген знімки , ультразвукове і магнітне дослідження зварювальних швів тощо. Високі результати перевірок і тестувань виконаної роботи викладені у відповідних документах, які підтверджують рівень моєї професійності в данній галузі. З метою поглиблення знань і вмінь, а також для оволодіння сучасними новітніми розробками і технологіями зварювання матеріалів неодноразово був направлений на курси підвищення кваліфікації і отримав сертифікати-дозволи європейського зразка.

Електрогазозварювальник

з 10.2011 по 08.2013 (1 рік 10 місяців)
Famago Sp.zo.o., Згожелець (Машинобудування)

Виконання газоелектрозварювальних робіт за визначеними зразками з використанням креслень. Компанією "Famago Sp.zo.o." , яка займається виробництвом грейдерів для гірничо-видобувної галузі , перед працевлаштуванням був направлений на спеціалізовані курси для оволодіння новими знаннями і вміннями, характерними для данної галузі виробництва і отримав відповідні сертифікати-дозволи європейського зразка. За час роботи в "Famago Sp.zo.o." був багаторазово відмічений керівництвом за високий рівень виконання робіт.

Електрогазозварювальник

з 05.2009 по 06.2011 (2 роки 1 місяць)
Приватні підприємства, Живець, Валч (різне)

Виконання електрогазозварювальних робіт різного рівня складності. Робота в невеликих приватних підприємстах стала основою для оволодіння знаннями і вміннями в данній галузі на європейському рівні і досягнення високого рівня кваліфікації.

Освіта

Школа електрогазозварювальників при ремонтно-транспортному підприємстві

Електрогазозварювальник, пгт. Іваничі
Середня спеціальна, з 1994 по 1995 (9 місяців)

Додаткова освіта та сертифікати

Спеціалізоване навчання європейського рівня, курси підвищення кваліфікації при іноземних підприємствах

регулярно, з 2011 по 2017 рр.

Знання і навички

Користувач ПК Висока якість виконання робіт Кваліфікаційна підготовка матеріалу Максимальний результат з мінімальними витратами на матеріал Виконання робіт різного рівня складності

Знання мов

  • Польська — просунутий
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

В роботі є прискіпливим і вимогливим до найменших дрібниць, так як несу відповідальність за якість виконання, від рівня якої може,часом, залежити здоров'я і життя людей. До того ж робота "на совість" є основою для створення бази постійних замовників і її розширення за рахунок рекомендацій друзям і близьким.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: